Ben Saber RGB alırdım.
saber
Açıkçası kafamı karıştıran Calypso nun bilek desteği ve optik switch e sahip olmasıydı. Ama sanırım saber daha önde. Bir de Rampage Hydra R6 nasıldır önerir misiniz?saber çok hoş
öncelikle orge alma kesinlikle ben gamepower sabre 180 blue swicht alırken o 230 tl di almadım cunku benimki masada yer kaplamıyor onun dışında masan küçükse yani cs ciler gbi klavyeyi tutuyorsan saber al hem rpg hem büyük değil ,klavye bilek destekli istiyorsanda calypso al ama rainbow rpg değil.Başlıkta da belirttiğim gibi en çok bunlar arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Yeni önerilere de açığım.
Calypso modelinin rgb olanı da var hocamöncelikle orge alma kesinlikle ben gamepower sabre 180 blue swicht alırken o 230 TL di almadım cunku benimki masada yer kaplamıyor onun dışında masan küçükse yani cs ciler gbi klavyeyi tutuyorsan saber al hem rpg hem büyük değil ,klavye bilek destekli istiyorsanda calypso al ama rainbow rpg değil.
dediğim gibi masasına gore alsın alcaksada onu rpg alsın o fiyatalaraCalypso modelinin RGB olanı da var hocam
Ben Saber RGB alırdım.
saber
saber çok hoş
öncelikle orge alma kesinlikle ben gamepower sabre 180 blue swicht alırken o 230 TL di almadım cunku benimki masada yer kaplamıyor onun dışında masan küçükse yani cs ciler gbi klavyeyi tutuyorsan saber al hem rpg hem büyük değil ,klavye bilek destekli istiyorsanda calypso al ama rainbow rpg değil.
Beyler bugün gözüme takıldı da Rampage kb r96 nasıldır? Güvenilir mi rampage eBen SABER aldım, şuanlık memnunum.
İnceleme - Gamepower SABER RGB
A) Kargo Süreci: Cuma günü sipariş ettim, cumartesi günü paketlendi. Pazar kargo firmaları çalışmadığı için bir şey olmadı. Pazartesi direkt kargolandı ve çarşamba günü elime geldi. Yakında olmama rağmen 2-3 günde elimde idi. B) Kutu İçeriği: Kargom geldikten sonra hemen açtım. İçerisinden...donanimarsivi.com