Neler Yeni

Yardım Gamepower Jin Rgb 7.1 alınır mı? ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Bütçe
200
Beyler Elimde Void Elite vardı fakat düşürdükten sonra sol kısımdan ses gelmemeye başladı bunu yaptırabilirmiyim bilmiyorum ama şu anlık f/p olarak bulabildiğim tek kulaklık Gamepower Jin
fiyatı ise 200TL sizce alınır mı? yoksa başka başka 7.1 önerebilir misiniz?. *Fiyatı çok arttırmayın sadece idareten kullanacağım.*

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
alınır

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk 7.1 özelliği çok önemli mi senin için? Meraktan soruyorum. Sanal 7.1 den iyi performans aldığını düşünüyormusun? Bende Hyperx cloud2 var 3 yıldır 3 defa kullanmadım. Sanal olduğu için güzel değil yani.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk 7.1 özelliği çok önemli mi senin için? Meraktan soruyorum. Sanal 7.1 den iyi performans aldığını düşünüyormusun? Bende Hyperx cloud2 var 3 yıldır 3 defa kullanmadım. Sanal olduğu için güzel değil yani.
Usta sana şöyle söyleyeyim aşırı önemli değil fakat nadirde olsa csgo, valorant oynadığım için olsun istiyorum. Bu arada sanal diyip geçmeyelim ufakta olsa farkını anlayabiliyorsun. Önerebileceğin kulaklıklar nelerdir?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Usta sana şöyle söyleyeyim aşırı önemli değil fakat nadirde olsa csgo, valorant oynadığım için olsun istiyorum. Bu arada sanal diyip geçmeyelim ufakta olsa farkını anlayabiliyorsun. Önerebileceğin kulaklıklar nelerdir?
Günde en az 4-5 saat csgo oynuyorum. Bence çok gereksiz knk. :D 200 tl bandında çok bir kulaklık yok önerebilecek. Monster headset lite vardı ama stokları kalmamıs 300 tl ye çıkabilirsen Rampage comfort alsan daha iyi. Ama idaretenlik alacaksan jin de alınır.

Top Bottom