Ekolayzer ayarları White Raven atsın çalışacak mı bak.eq ayarı ne oluyordu
pek reis yükledim atarmısın
yok yaptım hepsini ama düzelmedi sesi 100 yapınca çok fazla ses oluyor nasıl durabiliyon reis sen
EQ ayarı
Alıntıyı görüntüle
Effect ayarı
Alıntıyı görüntüle
Mic. ayarı
Alıntıyı görüntüle
7.1 ayarı
Alıntıyı görüntüle
Windows ses ayarı
Alıntıyı görüntüle
Markasının GP olması ile alakası yok mu? Bu zamana kadar elimden 15'e yakın kulaklık gecmiştir hepsini almadım bazılarını arkadaştan kullandım bazıları çeşitli yerlerden ve GP olanlar şunlardı;Markasının GP olması ile alakası yok.
2 farklı ses seviyesi var GP'lerde.
Sistem ses seviyesi + Kulaklığın kartındaki ses seviyesi.
Dengelersen veya Windows üzerinden sesi yükseltirsen, biraz önüne geçebilirsin.
Stellseries artict 3 2019 edition bozulsa yine markası yüzünden dermisinSebebi markasının GP olması. Almayın diyince gP fEpEe diye linç ediyorlar. JD 712 kullanıyorum ben sorunu en aza indirmek için yaptıklarımı yazayım kesinlikle fazlasıyla işe yaradı.
1- Yazılımını sil. 3D ve Sanal 7.1 zaten pek bir işe yaramıyor yalnızca dipses'e sebeb oluyor.
2- Windowstan sesi hep 100'de kullan. Ses ayarını kulaklıktan yap.
Sorun çözülmezse buradayım.
JD 712 kullanıyorum ve tecrübelerime göre konuşuyorum. GP kulaklıkların çoğu modelini de tecrübe ettim. GP kulaklıklarından tümünde var bu durum arıza değil. Arctis 3'de olsa ancak arıza olarak olabilir.Stellseries artict 3 2019 edition bozulsa yine markası yüzünden dermisin
Bilmiyorum sadece örnek verdimbu markada varmı tıss sorunu?
O zaman tamam. Sizi yanlış anladım ama iyi bir kulaklık icin 300 lira falan çıkması gerekiyor genelde.JD 712 kullanıyorum ve tecrübelerime göre konuşuyorum. GP kulaklıkların çoğu modelini de tecrübe ettim. GP kulaklıklarından tümünde var bu durum arıza değil. Arctis 3'de olsa ancak arıza olarak olabilir.
Benim de istediğim kulaklık ss 3 2019 edition alırsanız gp den daha çok memnun kalırsınız.turkcellde varda bu kulaklık iade edip Steelseries artic 3 2019 u alayım mı
Ss sizi çok daha mutlu edicekmemnun degilim ki tısss sesi geçmiyor işkence gibi