Neler Yeni

Gamepower Kizaru Dip Ses Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melik Faruk
Merhabalar ben 3 gün önce bu ürünü aldım fakat kulaklık boştayken dip ses rüzgar gibi bi ses geliyor arkadan biraz rahatsız edici gibi 330 TL verip böyle bişey yaşayınca hayal kırıklığına uğradım.Bildiğiniz çözümü var mı yoksa iade mi edeyim ?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Çözümü yok, bu tür markalarda hep var bu problem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melik Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü yok, bu tür markalarda hep var bu problem.
O zaman iade edeceğim 350 lira civarında bu tür sorunları olmayan önerdiğin ses ve mikrofon kalitesi iyi olan kulaklık var mı ?

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bana niye olması dipses 150TL lik rampage kulaklık kullanıyorum ben çok u şanslıyım bu konularda anlamiyorum

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ya ben de işte emin olamadım çok övdüler bunu ondan aldım eğer beğeniyorsan ses kalitesi ve dip ses sorunu yoksa iade edip bunu alayım
Dip ses sorunu yok attığım modelde.

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Gamepower Warlord Aldım Dip Ses vardı Şarkı dınlerken anlaşılmıordu ama oyundayken boştayken deli gibi ses cıkartıyordu yolladım garantiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melik Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya da başka önerdiğin kulaklıklar varsa en iyisi hangisiyse alayım en fazla 360 370 lira bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower Warlord Aldım Dip Ses vardı Şarkı dınlerken anlaşılmıordu ama oyundayken boştayken deli gibi ses cıkartıyordu yolladım garantiye
Ben direk iade edeceğim

Dip ses sorunu yok attığım modelde.
Corsaire baktım ama bilgisayarda oyunlarda kullanacağım bi ürüne benzemiyordu pek daha bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı yoksa bunda ısrarcı mısınız

Son düzenleme:

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Ya da başka önerdiğin kulaklıklar varsa en iyisi hangisiyse alayım en fazla 360 370 lira bütçe

Ben direk iade edeceğim

Corsaire baktım ama bilgisayarda oyunlarda kullanacağım bi ürüne benzemiyordu pek daha bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı yoksa bunda ısrarcı mısınız
Nasıl oyunlarda kullanabileceğin bir kulaklığa benzemiyor, anlamadım.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Ben direk iade edeceğim

Drop plus al o zaman yoksa HS35

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melik Faruk
Nasıl oyunlarda kullanabileceğin bir kulaklığa benzemiyor, anlamadım.
Yani daha çok dışarıda evde müzik dinlemek için bir kulaklık gibi o anlamda dedim. Bütçe en fazla 400 bunda ısrarcı mısınız yoksa daha iyi önerdiğiniz var mı ?

Drop plus al o zaman yoksa HS35
Yani alacağım ürünün o fiyata en iyisi olmaısnı isterim böyle sorunlar yaşamak hayal kırıklığına uğrattı ve bütçe en fazla 400 olabilir

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Yani daha çok dışarıda evde müzik dinlemek için bir kulaklık gibi o anlamda dedim. Bütçe en fazla 400 bunda ısrarcı mısınız yoksa daha iyi önerdiğiniz var mı ?
Arctis 1 alabilirsin 400 TL'ye, görünüşüne aldanmayın. Oyuncu kulaklığı ışıklı olan kulaklık olmuyor yani :D.

Top Bottom