Bence “GamePower’ın Yeni Klavyesi” olarak değiştirebilirsin.Biraz öyle oldu ama bazıları bu tür klavyelere dj klavyesi diyor sizce başlık ne olmalı?
DiCey de iyiydi :-(Bence “GamePower’ın Yeni Klavyesi” olarak değiştirebilirsin.
Daha çıkmadı ama 400 500 arası olabilirFiyatı ne kadar ?
karnım acıktıİhşallah olmaz
400 500 arası olduğu tahmin ediliyorGüzel gözüküyor. Fiyatı hakkında bir bilgi var mı?
Kahin değilim ama ilk fiyatı 500-600 civarında olurGüzel gözüküyor. Fiyatı hakkında bir bilgi var mı?
400 500 arası olduğu tahmin ediliyor
Bu fiyattan çıkarsa çok talep görmeyebilir diye düşünüyorum.Kahin değilim ama ilk fiyatı 500-600 civarında olur
Bence tam tersi ama öncekiler sorunlu olunca biraz orta olurBu fiyattan çıkarsa çok talep görmeyebilir diye düşünüyorum.
Bencede ama artık bu fiyat normal bu tür şeyler için maalesef bu tarz bu özelliklerde ki çoğu klavye bu fiyatta eskiden 300 400 arası olurduBu fiyattan çıkarsa çok talep görmeyebilir diye düşünüyorum.
Çıkarttığı sorunlu klavyelerle adı damgalanan bir markanın bence çok daha ucuz, ses getirecek bir fiyattan klavye çıkarması çok daha iyi olabilirdi. Ama bakalım inşallah bu klavyesi sorunsuzdur da öneri yaparken önerebiliriz.Bencede ama artık bu fiyat normal bu tür şeyler için maalesef bu tarz bu özelliklerde ki çoğu klavye bu fiyatta eskiden 300 400 arası olurdu