Yanlış yazmışım pardon. Mikrofon dip ses veriyor. Ayrıca bendeki bir sorundan dolayı ses kartıyla ses kısınca windowstan kısıyor bir türlü çözemedimKullanıyorum dip sesi Windows dan sesi fulledim ses kartından sesi kısarak çözdüm driveri 7.1 açma 3d aç 7.1 bişi yaramıyor dahada zorlaştırıyor
Bende mikrofon dip ses vermiyor kemirdiyseniz var o ihtimal garantiye yollayın kutu içinde şartlar yazıyorYanlış yazmışım pardon. Mikrofon dip ses veriyor. Ayrıca bendeki bir sorundan dolayı ses kartıyla ses kısınca windowstan kısıyor bir türlü çözemedim
Kemirmedim ağzıma sokmadım. Zoom indirdiğimden beri kulaklık kendi driverini görmüyor ve giriş çıkışlarda "Usb PNP audio device" olarak gözüküyor eskiden ismi çok çok farklı bir şeydi ve ses kartından ses kıstığımda windowsdan ses kısıyorBende mikrofon dip ses vermiyor kemirdiyseniz var o ihtimal garantiye yollayın kutu içinde şartlar yazıyor
Çok garip bir sorun başka bilgisayarda deneme ihtimalin varmiKemirmedim ağzıma sokmadım. Zoom indirdiğimden beri kulaklık kendi driverini görmüyor ve giriş çıkışlarda "Usb PNP audio device" olarak gözüküyor eskiden ismi çok çok farklı bir şeydi ve ses kartından ses kıstığımda windowsdan ses kısıyor
Denemiştim sonuç aynı ama o bilgisayarda driver yoktu. Zoom indirdiğim gibi eski driver geçersiz oldu ne yaptıysam driverı kullanamadım hatta yeşil bir arayüzü ve mikrofondan ses değiştirme özelliği vardı ne yaptılarsa o driverı siteden kaldırdılar ve kırmızı kullanışsız bir driver verdilerÇok garip bir sorun başka bilgisayarda deneme ihtimalin varmi