Neler Yeni

Yardım Gamepower medusa 7.1 Dip ses veriyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Driverı var ama mikrofon dip ses veriyor neden olabilir bu?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kullanıyorum dip sesi Windows dan sesi fulledim ses kartından sesi kısarak çözdüm driveri 7.1 açma 3d aç 7.1 bişi yaramıyor dahada zorlaştırıyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum dip sesi Windows dan sesi fulledim ses kartından sesi kısarak çözdüm driveri 7.1 açma 3d aç 7.1 bişi yaramıyor dahada zorlaştırıyor
Yanlış yazmışım pardon. Mikrofon dip ses veriyor. Ayrıca bendeki bir sorundan dolayı ses kartıyla ses kısınca windowstan kısıyor bir türlü çözemedim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yanlış yazmışım pardon. Mikrofon dip ses veriyor. Ayrıca bendeki bir sorundan dolayı ses kartıyla ses kısınca windowstan kısıyor bir türlü çözemedim
Bende mikrofon dip ses vermiyor kemirdiyseniz var o ihtimal garantiye yollayın kutu içinde şartlar yazıyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Bende mikrofon dip ses vermiyor kemirdiyseniz var o ihtimal garantiye yollayın kutu içinde şartlar yazıyor
Kemirmedim ağzıma sokmadım. Zoom indirdiğimden beri kulaklık kendi driverini görmüyor ve giriş çıkışlarda "Usb PNP audio device" olarak gözüküyor eskiden ismi çok çok farklı bir şeydi ve ses kartından ses kıstığımda windowsdan ses kısıyor

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kemirmedim ağzıma sokmadım. Zoom indirdiğimden beri kulaklık kendi driverini görmüyor ve giriş çıkışlarda "Usb PNP audio device" olarak gözüküyor eskiden ismi çok çok farklı bir şeydi ve ses kartından ses kıstığımda windowsdan ses kısıyor
Çok garip bir sorun başka bilgisayarda deneme ihtimalin varmi

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Çok garip bir sorun başka bilgisayarda deneme ihtimalin varmi
Denemiştim sonuç aynı ama o bilgisayarda driver yoktu. Zoom indirdiğim gibi eski driver geçersiz oldu ne yaptıysam driverı kullanamadım hatta yeşil bir arayüzü ve mikrofondan ses değiştirme özelliği vardı ne yaptılarsa o driverı siteden kaldırdılar ve kırmızı kullanışsız bir driver verdiler
1601280064998.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,435
Üyeler
167,979
Son üye
serkan.d
Top Bottom