Hocam şu an 230 TL ye buldum alınır bu fiyata sanırım.Bende var gayet güzel çalışıyor basslar güzel veriyor, ses güzel kasılıyor , arkadaşlarıma soruyorum güzel geliyor mikrofondan ses diyorlar. Ben indirimde 211 TL'ye almıştım indirimde almanı tavsiye ederim.
Bence de alınır dostum. Ben aldıktan sonra üstünden bir kaç ay geçti hala o fiyata yakınsa bence kaçırma al gitsin sende seversin umarım. Rainbow modelinde yalnız efekt yok sadece öyle yanıyor bunu da belirteyim. Onun dışında kulağı terletmiyor veya ağrı yapmıyor bir sorununu görmedim.Hocam şu an 230 TL ye buldum alınır bu fiyata sanırım.
Kral kafamda duran şeyi görmüyorum etmiyorum. Deli gibi ışık yansa ne işime yarar.Bence de alınır dostum. Ben aldıktan sonra üstünden bir kaç ay geçti hala o fiyata yakınsa bence kaçırma al gitsin sende seversin umarım. Rainbow modelinde yalnız efekt yok sadece öyle yanıyor bunu da belirteyim. Onun dışında kulağı terletmiyor veya ağrı yapmıyor bir sorununu görmedim.
Daha iyisini bulabilirsin. Medusa için bas-konuş olmayınca cızırtı yaptığını duydum ve malzemesi kaliteli değilmiş.Dostlar bir arkadaş önerdi kendisi de kullanıyormuş. Uygun fiyatlı güzel ürün dedi. Bende size sormak istedim. Bu fiyatlarda güzel ürün mü? Daha iyisini bulabilir miyim?
medusaya kötü diyenler var o fiyatta daha iyileri varKral kafamda duran şeyi görmüyorum etmiyorum. Deli gibi ışık yansa ne işime yarar.
Normalde seni sıkboğaz etmek istemiyorum dostum yani her seferinde cevap yazıp başını ağrıtmak için demiyorum. Dediğine göre zaten istediklerini karşıladığı için söylüyorum yani anladığım kadarıyla kısa süreli olsa da idare etmesi için alıyorsun. Kısa tahmin ettiğim kadarıyla kafana takılan soruları cevaplamak istiyorum. Şahsen odamda klima vs. bir şey yok çok sıcak oluyor içerisi ama buna rağmen terletmiyor , şu zamana kadar bir kaç aydır kullanıyorum uzun süreli kullanımda bile ağrı yapmıyor - fazla sıkmıyor , ses kalitesi belki 1000 liralık kulaklıkların yanına yaklaşamaz ama 20 liralık kulaklık gibi de değil fiyatına göre iyi , 7.1 açtığım zaman memnun kalmadım ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten mükemmel ses kasılıyor adamın nerede olduğunu anlıyorsun , benim gerçekten kafama çok takıldı çünkü kendi sistemimde mikrofonumu test edecek bir uygulama yok oyun içi olan testlere de güvenmiyorum ama arkadaşlarıma sorduğum zaman mikrofon çok net diyorlar gayet güzel diyorlar. Onun dışında aklında başka bir soru varsa cevaplayabilirim. Bunun yanı sıra yukarıda yazan arkadaşlara da konuşmak istiyorum , şu "şöyle duydum , böyle diyorlar , tavsiye etmiyorum çünkü böyle dendi" diyen arkadaşlar lütfen sadece bu konu için değil hiç bir konu için cevap vermeyin mümkünse yoruyorsunuz artık fenalık geldi cidden. Gerçekten kullandıysanız ne sorunu olduğunu yazın ki adam öyle karar versin kimisi kullandım kötü diyip kestirip atıyor kimisi bana böyle dendi tavsiye etmiyorum diyor. Bakın ben ne güzel adama 2km yazıp açıklıyorum üşenmiyorum. Üşenip kısa kestirip atıcaksanız adamın kafasını karıştırmayın. Ha belki bende bir sorun yok başkasında olabilir ben bunu inkar etmiyorum o zaman açıklayıcı bir şekilde yazın ki adam o şekilde karar versin.Çok büyük şeyler beklemiyorum. Mic iyi olsun, doğru düzgün ses kasayım yeterli. Ben günde en fazla 4 saat kullanırım. Biliyorum bu fiyatlara mükemmel şeyler alamayacağımı. 200 lira nedir ki bir kulaklık için. Fazla abartılı bir şey yok aklımda. Eğer öneriniz varsa dinliyorum. Kulaklığı kullandım iyi değil demeyin. Kulaklığı kullandım şu yönü iyi değil, şu su eksik falan diyin. Sizin beğenmediğiniz özellik benim umurumda olmayabilir.