Gamepower Mihawk alınır mı deneyemleyen var mı

Reaksiyon skoru
13
mihawk 7.1 titreşimli rgb diye bahsedilen kulallık alan varmı bir kac sorun okudum. fakat bi tereddütte kaldım
1- bi uygulama acık degilken ugultu geliyor deniyor
2 - bi ses üstünde cok gürültülü örnek ateş sesleri cok fazla ayak sesleri duyulmuyor deniyor
deneyimleyen varsa yazabilirmi lütfen

Bence LUNA al ben 1.5 senedir kullanıyorum hem tasarımı abartı değil.

James Donkey 712 tavsiye ederim tam f/p ürünü sesler çok net ve güzel veriyor

James Donkey 712 tavsiye ederim tam f/p ürünü sesler çok net ve güzel veriyor
onuda araştırdım ses vb mikrofonu nasıldır az cahilimde araştırmamı yaptım empedans desibel sürücüler bunlar önemli olanlarımış onunda iyi fakat mikrofon kalitesi marka göre degişiyor sürücülerde aynı şekilde az tereddütteyim.

265 tl - 340 tl dediginiz ve 7.1 yok hic kullanmadım ilk kulalıgım olcak ztn
Sanal 7.1 ile stereo arasında fark yok pazarlama taktiği bu düşün 7.1 dediğimiz şey bir odada 7 hoparlör 1 subwoofer olması 270tl lik kulaklıkta bunu beklemeyin. Ses kartsız 7.1 7.1 değildir.

Sanal 7.1 ile stereo arasında fark yok pazarlama taktiği bu düşün 7.1 dediğimiz şey bir odada 7 hoparlör 1 subwoofer olması 270tl lik kulaklıkta bunu beklemeyin. Ses kartsız 7.1 7.1 değildir.
benim bilgisayarım apu sistem zaten hyperx cloud 2 alıcaktım asıl amacım oydu dolar kuruyla 1 ay öncesine 450 tl gibi bir fiyattan 700 lere cıktı onu eledim şuan bu markalara araştıyorum. eger kesin bunu al diyeceginiz kulallık varsa onu alayim.

LUNA gerçek 7.1 LUNA almalısın.

onuda araştırdım ses vb mikrofonu nasıldır az cahilimde araştırmamı yaptım empedans desibel sürücüler bunlar önemli olanlarımış onunda iyi fakat mikrofon kalitesi marka göre degişiyor sürücülerde aynı şekilde az tereddütteyim.
Bu vieoyu izledinmi James Donkey 712 de belli bir değerde ses kartı var 250 tl ye hatta 180 tl ye James Donkey 710 bile alabilirsin bazden 130 tl ye de düşüyor e-sporcu yada yayıncı değilsen seni çok iyi idare eder sesleri net duyarsın adamın nerden geldiğini vs. boşuna 350 tl verme hani biraz da görünüş istiyorsan James Donkey 712 ses kartlı görünüse önem vermiyorum diyorsan 710 almanı tavsiye ederim

Geri