Neler Yeni

Yardım Gamepower Monitör Ortadan Çatladı Garantiye Gönderme Zahmetine Gerek Var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda

Monitörün kablosunu düzeltmek için, ekran yerinden oynamasın diye tutmak için,ekranı bir sineği ezemeyecek güçte parmağımla bastırdım ve çatladı.Garantisinin bitmesine son 1 ay var yüksek ihtimalle tüketici hatası olduğunu söyleyip ücret istiyecekler,garantiye göndermeye zahmet etmeye gerek varmı?Yoksa yeni bir monitör almaya doğru yanaşmalımıyım?​

Ekler

• Başlıksız.jpeg
    Başlıksız.jpeg
    118 KB · Hit: 29

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe Taş
gamepower monitörünü hiç tercih etmem hocam bi deneyin isterseniz ama yeni monitör bakarsanız f/p olarakta g2524h yapıştırın dellin 240 modelini

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
1
hiç uğraşma git daha kaliteli bi marka al

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamepower monitörünü hiç tercih etmem hocam bi deneyin isterseniz ama yeni monitör bakarsanız f/p olarakta g2524h yapıştırın dellin 240 modelini
Maalesef hocam zamanında bütçem olmadığı için mecburen almıştım.Şimdi tercih edersem mecbur gene bütçe kısıtlı olduğu 4-5K bandında asus vb. Markalardan birini tercih etmek isterim bilgisayarım max olarak 200 Fps görüyor 180Hz benim için uygun fiyatlı ve iyi olabilir Tercih edicek olursam.Öneriniz için teşekkürler.

Top Bottom