Beyler bu klavyeyi birileri önermiş birileri çok kötü demiş incelemelere baktığımda kötü tarafını göremedim. Sizce alınır mı ?
Gamepower çinde merdiven altında üretilen türkiyeye getirilip marka basılıp f/p diye satışan ürünlerdir alınmaz kalitesizdir. Onun yerine bunu alınBeyler bu klavyeyi birileri önermiş birileri çok kötü demiş incelemelere baktığımda kötü tarafını göremedim. Sizce alınır mı ?
g213 mü alayım ?Gamepower çinde merdiven altında üretilen türkiyeye getirilip marka basılıp f/p diye satışan ürünlerdir alınmaz kalitesizdir. Onun yerine bunu alın
Klavye Fiyatları, Modelleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
bu markayı nasıl böyle kötüleyebiliyorsunuz cidden anlamıyorum yaGamepower çinde merdiven altında üretilen türkiyeye getirilip marka basılıp f/p diye satışan ürünlerdir alınmaz kalitesizdir. Onun yerine bunu alın
Klavye Fiyatları, Modelleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Beyler bu klavyeyi birileri önermiş birileri çok kötü demiş incelemelere baktığımda kötü tarafını göremedim. Sizce alınır mı ?
logitech g213 ?Merhaba yerine ''Merhb'' yazmak istiyorsanız GamePower klavye alabilirsiniz.
Demek istediğim tuş basmama sorunları yaşamak istemiyorsanız almayın, önermem.
g213 alınabilir bir klavyelogitech g213 ?
Sorunsuz bir klavye, alınabilir.logitech g213 ?
ya şimdi mekanik olmayan klavyeye 350 tl vermek çok fazla değil mi ?Ogreyi bilmem ama saber kullanıyorum ilk 1 ay kullandıktan sonra tuş basmama sorunu oldu w ve s duşu basmıyordu daha sonra içini açıp temizledim ve o sorun ortadan kalktı ve çatır çatır çalışıyor gayet f/p bana göre.
Saber mekanik ogre de mekanik diye biliyorumya şimdi mekanik olmayan klavyeye 350 TL vermek çok fazla değil mi ?
knk g213 mekanik değil ya onu dedimSaber mekanik ogre de mekanik diye biliyorum
G213 den bahsediyor galiba.Saber mekanik ogre de mekanik diye biliyorum