Yardım Gamepower Overlord Alınır Mı?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,610
ikinci el uyguna buldum alınır mı?

ikinci el uyguna buldum alınır mı?
Fiyat ne bende var sıfır aldım 350 tl ye Brown switch uzun kullanım sonrası yay sesi fazlalaştı başta yoktu çok rahatsız etmiyor orası ayrı birde basmamazlik yapmıyor 3 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum fiyatı uygunsa alabilirsin

Fiyat ne bende var sıfır aldım 350 TL ye Brown switch uzun kullanım sonrası yay sesi fazlalaştı başta yoktu çok rahatsız etmiyor orası ayrı birde basmamazlik yapmıyor 3 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum fiyatı uygunsa alabilirsin
Bende de var Brown dediği gibi basmamazlık yapmadı daha hiç kullanışlı klavye alınabilir.

Bende de var Brown dediği gibi basmamazlık yapmadı daha hiç kullanışlı klavye alınabilir.
Zaten ya siz paylasmistiniz ya da Abdullah abi gerçi ikinizin paylaşımını da gördüm hemen sipariş verdim arayış içindeydim zaten o sıra pişman etmedi beni

Zaten ya siz paylasmistiniz ya da Abdullah abi gerçi ikinizin paylaşımını da gördüm hemen sipariş verdim arayış içindeydim zaten o sıra pişman etmedi beni
Sen yine pahalı almışsın :D Benim aldığım fiyata bak
1663710128323.png

Fiyat ne bende var sıfır aldım 350 TL ye Brown switch uzun kullanım sonrası yay sesi fazlalaştı başta yoktu çok rahatsız etmiyor orası ayrı birde basmamazlik yapmıyor 3 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum fiyatı uygunsa alabilirsin
250 tl red switch modeli hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,812
Üyeler
187,736
Son üye
babayaga41
Geri