GamePower Rapid Q-MAX 27'' 0.5ms QHD 300Hz Alınır mı

ZiyaB

80+
Reaksiyon skoru
66
7k ya Lenovo'nun modeli var. Bu alacağın monitörden zaten 300hz alamazsın.

Yani gamepowera güvenilmez fakat fiyatıda baya uygun g65b almayı düşünüyordum fakat fpsde oynayacağım için 300hz çok iyi geldi sizce ne yapılmalı
g65b linki:https://www.n11.com/urun/samsung-od...va-led-monitor-53209253?magaza=samsungturkiye
Özelliklere göre fiyat baya iyi duruyor alınır

Nasıl yani agresif olmadan düzgünce yazarsanız anlarım ne demek istediğinizi zaten aldım da demedim iyi mi dedim?

Iyi değil güzel kardeşim. Ölü pixel diyorsun. Bu her monitörde karşına çıkabilecek bir şey. Hiç bir firma "bizde ölü pixel çıkmaz" garantisi veremez.

O bütçeye;

Bunlara bakabilirsin.

Ayrıca attığın Samsung monitörü de fena değildir. Ama curved i tavsiye etmiyorlar.

Iyi değil güzel kardeşim. Ölü pixel diyorsun. Bu her monitörde karşına çıkabilecek bir şey. Hiç bir firma "bizde ölü pixel çıkmaz" garantisi veremez.

O bütçeye;

Bunlara bakabilirsin.

Ayrıca attığın Samsung monitörü de fena değildir. Ama curved i tavsiye etmiyorlar.
Tavsiye etmiyorlar derken ne zararı olabilir 240 öncelikli benim için çok kötü derseniz attığınız modellere yönelirim

Eklemeyi unutmuşum. En yüksek hz değeri bunda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye etmiyorlar derken ne zararı olabilir 240 öncelikli benim için çok kötü derseniz attığınız modellere yönelirim

Arkadaşım kullanıyor. Samsungun o modelini çok fazla ışık sızması oluyor yanlarda demişti.

o viewsonic 240a bakmıştım çok giriş seviyesi olduğundan bahsedildi

Aç youtube dan videolarına bak karar ver. Ama adını, sanını, garanti süresini falan bilmediğin markaları alma derim. He belki çok iyi çıkar ama kumar oynamak gibi bir şey olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,730
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri