Neler Yeni

Gamepower Saber RGB alınır mı?Alınmazsa neden alınmaz?

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Gamepower klavyelerin çoğunda kronik sorunlar olduğu söyleniyor,ama her klavye de yaşanıyor mu? Mesela saber rgb de ne sorunu var? neden alınmaz?
Saber RGB nin fiyatını 300tl olduğunu varsayarsak bu bütçede alternetifleri nelerdir?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Basmama, çift basma gibi sorunlar yaşayan insan sayısı çok.

theali

80+ Bronze
güzel klavye seviyorum fakat alt rgb leri rahatsız eder diye düşünüyorum ben ders de çalışıyorum aynı masada o yüzden

theali

80+ Bronze
gamepower ogre ye bakabilirsin

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Basmama, çift basma gibi sorunlar yaşayan insan sayısı çok.
Ayrıca klavyedeki yay sesinin şiddetinin kullandıkça çok fazlalaştığı ve rahatsız ettiği şikayeti... (DA Videosunda görebilirsin. Abdullah abinin deneyimi ve birkaç kişide daha okudum forumlarda...)

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Gamepower klavyelerin çoğunda kronik sorunlar olduğu söyleniyor,ama her klavye de yaşanıyor mu? Mesela saber rgb de ne sorunu var? neden alınmaz?
Saber RGB nin fiyatını 300tl olduğunu varsayarsak bu bütçede alternetifleri nelerdir?
Arkadaşım sırf ışıkları ve mekanik olduğu için aldı ışıkları cidden çok güzel yaklaşık 2 ay olucak alalı bi sorunla karşılaşmadı

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
aldıktan 3 ay sonra basmama sorunu yaşadım garantiye gitti geldi 1 ay sonra tekrar aynı sorun oldu içini açtım iyice temizledim ve rahat 6 7 ay sıkıntısız kullandım daha sonra yine basmama sorunu oluştu ve aşırı derecede can sıkıcı oluyor içini temizledim yine basmama sorunu devam ediyordu ve başka klavye aldım. Kısacası uzun kullanmış biri olarak önermem.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Gamepower klavyelerin çoğunda kronik sorunlar olduğu söyleniyor,ama her klavye de yaşanıyor mu?
Hayır, her klavyede yaşanmıyor.
Mesela saber rgb de ne sorunu var? neden alınmaz?
Tuş basmama sorunu var.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Benim vardı 7-8. ayında basmamaya başladı, önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,809
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom