Neler Yeni

Gamepower Tinker V2 kullanan varmı ?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Tek diyebileceğim Gamepower almamanız yönünde. ER3, H2016D ya da Redragon Scylla'ya bakın.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Bergee

80+ Silver
ALINMAZ İLK DEFA BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM LAF YAPMAYIN LÜTFEN! KULLANIYORUM KABLOSU LEEŞŞŞ LEŞŞŞ KIZ ARKADAŞIMDA DA AYNISI VAR ALMAYIN ALDIRMAYIN KABLOSU BİRBİRİNE DOLANIYOR SÜREKLİ ÇEKE ÇEKE KABLO AÇILDI SAĞ KULAKLIK ARADA GİDİP GELİYOR.

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
kulanan veya bilgisi olan varmı kulaklık hakkında

Kullandim ama bence alınmaz çünkü her tarafı plastik ve küçük kafaya oturmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ALINMAZ İLK DEFA BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM LAF YAPMAYIN LÜTFEN! KULLANIYORUM KABLOSU LEEŞŞŞ LEŞŞŞ KIZ ARKADAŞIMDA DA AYNISI VAR ALMAYIN ALDIRMAYIN KABLOSU BİRBİRİNE DOLANIYOR SÜREKLİ ÇEKE ÇEKE KABLO AÇILDI SAĞ KULAKLIK ARADA GİDİP GELİYOR.
Hakli

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek diyebileceğim Gamepower almamanız yönünde. ER3, H2016D ya da Redragon Scylla'ya bakın.
çöp rehberimden bakabilirsin imzamdaki ama zaten o bütçede tek redragon scylla var
Kullandim ama bence alınmaz çünkü her tarafı plastik ve küçük kafaya oturmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakli
Beyler 7 aydır kullandığım rampage snr7 mesh plus 7.1 kulakligim sabah benim hatam yüzünden kirildi acilen kulaklık almam lazım bütçem 200 280 tl arası var sabahtan beri butun kulakliklari inceledim fakat kendime uygun fp kulaklıgı bulamadım genelde oyun oynuyorum ve youtubeden video izlemek icin kullanicam bana kulaklik onerirmisiniz rampage comfort disinda

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Beyler 7 aydır kullandığım rampage snr7 mesh plus 7.1 kulakligim sabah benim hatam yüzünden kirildi acilen kulaklık almam lazım bütçem 200 280 TL arası var sabahtan beri butun kulakliklari inceledim fakat kendime uygun fp kulaklıgı bulamadım genelde oyun oynuyorum ve youtubeden video izlemek icin kullanicam bana kulaklik onerirmisiniz rampage comfort disinda
Kanka niye comfort disinda

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Beyler 7 aydır kullandığım rampage snr7 mesh plus 7.1 kulakligim sabah benim hatam yüzünden kirildi acilen kulaklık almam lazım bütçem 200 280 TL arası var sabahtan beri butun kulakliklari inceledim fakat kendime uygun fp kulaklıgı bulamadım genelde oyun oynuyorum ve youtubeden video izlemek icin kullanicam bana kulaklik onerirmisiniz rampage comfort disinda
imzamdaki rehberime bakabilirsin ve kulaklık hakkında sorun varsa sorabilirsin

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bununla ilgili konu açabilirsiniz.Forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
7.1 önemli değilse bu https://m.n11.com/urun/gamenote-h2002d-kulak-ustu-oyuncu-kulaklik-1688503?magaza=carsinapazar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,821
Üyeler
166,086
Son üye
DwexxeHP
Top Bottom