ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
Gamepowerın neredeyse tüm klavyelerini kullandım gp saber kullandım rezildi tuş basmamalar, tutukluk yapmalar,1 tuşa basınca 9 tane tuşa basmış gibi yazı yazması ve delirten çınlama sesleri bunlar yeterli sanırım kendim bir ara gp saber aldım. Arkadaşım kulaklığını ve ogreyi aldı ikisi de rezildi benzer sorunlar yaşandı yani kısacası gp kötüdür şudur budur diye bir tarafımdan sallamıyorum kullandım ki diyorum ve asla önermiyorum.
Bende kullandım öneriyorum önermediğim ürünleride var saber ilk çıktığında eylül 2019'da almıştım hala çalışıyor ilk üretimler sıkıntısızdı ogre ve saberin ikinci üretimli sıkıntılı oldu ve genellikle bu sorunlar kırmızı switch'de oldu bir kişinin bana söylediğine göre bu sorunun sebebi switch boşluğunun büyük olması imiş switch boşluğu büyük olduğu için switch'in altına toz doluyormuş.
Bende kullandım öneriyorum önermediğim ürünleride var saber ilk çıktığında eylül 2019'da almıştım hala çalışıyor ilk üretimler sıkıntısızdı ogre ve saberin ikinci üretimli sıkıntılı oldu ve genellikle bu sorunlar kırmızı switch'de oldu bir kişinin bana söylediğine göre bu sorunun sebebi switch boşluğunun büyük olması imiş switch boşluğu büyük olduğu için switch'in altına toz doluyormuş.
Son düzenleme: