- Reaksiyon skoru
- 1,083
Gamepower Modelleri ve Fiyatları | incehesap
En yeni Gamepower marka ürünler, en ucuz fiyatlar ve incehesap güvencesiyle sizlerle! Hemen keşfedin!
kupon kodu : combatry
Gamepower alma ya pedlerdeki deri kalktı garanti var yenisini yollayın diyorum 6 ay ped garantisi var diyor 300 TL'ye satın alıcakmışım rezalet firmaKulaklık almayı düşünüyordum indirim falan yok başka sitelerde çok daha uygunları var
Ne alayım hocam başka şeye para yetmiyorGamepower alma ya pedlerdeki deri kalktı garanti var yenisini yollayın diyorum 6 ay ped garantisi var diyor 300 TL'ye satın alıcakmışım rezalet firma
1 Yıldır gamepower fujin kullanıyorum hocam, ilk zamanlar cızırtı problemi vardı 1 hafta felan programını indirince düzeldi nedense, onun dışında gayet memnunum şahsen.Ne alayım hocam başka şeye para yetmiyor
win 11 kullanıyorum driveri bende çalışmıyor sende ne durumda fujin benimde1 Yıldır gamepower fujin kullanıyorum hocam, ilk zamanlar cızırtı problemi vardı 1 hafta felan programını indirince düzeldi nedense, onun dışında gayet memnunum şahsen.
Windows 10 kullanıyorum bende her şeyi sıkıntısız çalışıyor, herhangi bir sıkıntı yaşamadım şahsen.win 11 kullanıyorum driveri bende çalışmıyor sende ne durumda fujin benimde
W11 e geçince driver gitti o zaman sorunsuzdu bende de w10 daWindows 10 kullanıyorum bende her şeyi sıkıntısız çalışıyor, herhangi bir sıkıntı yaşamadım şahsen.
Çok gerekli değilse windows 10 dönebilirsiniz, ben şahsen çok beğenmediğim için geçmedim.W11 e geçince driver gitti o zaman sorunsuzdu bende de w10 da
kulaklık James Donkey daah iyigamepower almayın 3 senedir kullanıyorum ben pişmanım pedlerı okadar kötükü hemen soyuldu yan tarafları kırıldı pedler kulağımı o kadar boguyorkı takınca kullagım içi terliyor resmen gamepower kızaru bendeki
hangi model ve ne zamandır kullanıyorsun bende voldon 7.1 var 1 yıldır kullanıyorum pedler gayet sağlam bi sorun yokGamepower alma ya pedlerdeki deri kalktı garanti var yenisini yollayın diyorum 6 ay ped garantisi var diyor 300 TL'ye satın alıcakmışım rezalet firma