Neler Yeni

GamePower WARCRY Fanlarını Anakart Üzerinden Kontrol Etmek

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere GamePower WARCRY modeli bu gece tekrardan satışa sunuldu. Ben de bu kasaya geçiş yapmak istiyorum. Şuan Gigabyte GA-AX370-Gaming 5 anakartım var. Bu anakart ile üzerindeki fanları kontrol edebilir miyim ?

GamePower WARCRY:
Gigabyte GA-AX370-Gaming 5: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#kf

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere GamePower WARCRY modeli bu gece tekrardan satışa sunuldu. Ben de bu kasaya geçiş yapmak istiyorum. Şuan Gigabyte GA-AX370-Gaming 5 anakartım var. Bu anakart ile üzerindeki fanları kontrol edebilir miyim ?

GamePower WARCRY:
Gigabyte GA-AX370-Gaming 5: https://www.Gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#kf
1- Anakartında argb girişi olması gerek

2- Neredeyse hiç bir anakartta o kadar argb girşi yoktur kasada çoklayıcı vb bir şey geliyorsa evet rgblerini kontrol edersin.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Anakartında argb girişi olması gerek

2- Neredeyse hiç bir anakartta o kadar argb girşi yoktur kasada çoklayıcı vb bir şey geliyorsa evet rgblerini kontrol edersin.
Eğer çoklayıcı gelmezse başka bir yerden satın alabiliyor muyuz ? Alabiliyorsak ne önerirsin ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
O anakartta ARGB girişi yoktu sanırım yani 3pinli RGB bağlantısı, n11 den ARGB kontroller al kumanda ile kontrol edersin

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan KÖKÇÜ
Selam arkadaşlar bende bu kasadan var 6 fanlısı asus B550-F anakartım var fanları anakart tan kontrol edemiyorum kontrolcüye bağlı kontrolcü 3 pinli girişe takılı kontrolcünün kumandasıdan kumandayı devre dışı bırakıyorum. Anakart tan kontrol etmeye kalktığımda birtanesinin daire ledi seçtiğim moda göre yanıyor pervanesi yanmıyor diğer 5 tanesi hangi renkte yanacağını şaşırmış bir şekilde çakar gibi yanıp sönüyor. Yardımcı olursanız sevinirim

Top Bottom