Neler Yeni

Gamepower Warlock kullanıcıları var mı?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Gamepower warlock satın aldım bugün elime ulaştı fakat birkaç durum midemi bulandırdı. Klavyenin ışık şiddeti Kapalı-1-2-3-4 şeklide kademeli. Klavyede FN+yön tuşlarıyla ışığı 2-3 olan orta kedeme çektiğimde ledler gözle görülür düzeyde titriyor. Aynı durum diğer warlock kullanıcılarında da mevcut mu kullanan varsa deneyebilir mi?

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet
fotoğraf veya video atarsanız daha iyi yardımcı olabilirler

serwintes

80+ Gold
Gamepower warlock satın aldım bugün elime ulaştı fakat birkaç durum midemi bulandırdı. Klavyenin ışık şiddeti Kapalı-1-2-3-4 şeklide kademeli. Klavyede FN+yön tuşlarıyla ışığı 2-3 olan orta kedeme çektiğimde ledler gözle görülür düzeyde titriyor. Aynı durum diğer warlock kullanıcılarında da mevcut mu kullanan varsa deneyebilir mi?
warlock hiç önerilmeyen modeldi kanka

QRuder

80+ Silver
overlord da warlock da pek önerilmeyen iki model ,kaltesi biraz şans işi sanırım 6 ayda bozulan da var arkadaş 6 aylık aldı warlock hiçbir sıkıntısı yok ,üstüne bi 6 ay da kendi kullandı hala bir problem yaşamadı ışık titreme olayını bilmiyorum dikkat etmedim

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fotoğraf veya video atarsanız daha iyi yardımcı olabilirler
fotoğraf ve videolarda zaten çekim hızı yetişmeyeceği için kamera öyle alıglıyor denilecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

overlord da warlock da pek önerilmeyen iki model ,kaltesi biraz şans işi sanırım 6 ayda bozulan da var arkadaş 6 aylık aldı warlock hiçbir sıkıntısı yok ,üstüne bi 6 ay da kendi kullandı hala bir problem yaşamadı ışık titreme olayını bilmiyorum dikkat etmedim
aynı şekilde bende overlord kullanısıydım memnundum warlock alayım dedim yarın öbürgün bozulursa onla devam ederim diye. ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ledler orta kademelerde bildiğin titriyor warlockta, gel gelelim overlordda bu titreme yok hatta dexim taurus modelide var elimde onda da yok titreme hatta aydınlatması warlock ve overlorda göre gözle görülür düzeyde de daha fazla. dexim taurus, gamepower overlord ve warlocktan nasıl daha stabil olur anlamış değilim garip geldi banada forumdaki diğer kullanan var mı sorayım dedim.

Son düzenleme:

Bankerr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet
hocam bendede o klavye var ama ışık yüksekte kullandığım için farketmemiştim evet benimkide titriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,249
Üyeler
163,130
Son üye
yigitq2m
Top Bottom