Altına dolara para yatırmak da risk değil mi o da mı haram?Herhangi bir şeyi riske atarak daha fazlasını kazanmak ya da kaybetmek kumardır.
bunun adı gine kumardırArkadaşlar Gamer Arena da oynamak istiyorum. Ama mesela para koyup girdiğimiz için sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Bilen varsa lütfen söyler mi?
bu öyle değil burada senin kazandığın karşısındakinin parasından çıkıyorAltına dolara para yatırmak da risk değil mi o da mı haram?
Ben müftü ya da vaiz değilim. Mantığıma göre öyle olması gerek bence.Altına dolara para yatırmak da risk değil mi o da mı haram?
Değil. O para birimi.Altına dolara para yatırmak da risk değil mi o da mı haram?
sanki herseyimiz helalde tek o dediğin kumar takma kafanaArkadaşlar Gamer Arena da oynamak istiyorum. Ama mesela para koyup girdiğimiz için sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Bilen varsa lütfen söyler mi?
harbiden ya şu steamde açtığımız csgo kasaları bile kumarmış takma kafana kazancaksan ne güzelsanki herseyimiz helalde tek o dediğin kumar takma kafana
ben acık konusim altılı ganyan idda falan hepsini oynuyom bunlar daha gelmis oyunda kumardan bahsediyo sanki ülke cok müslümanda herkes zina pesindeharbiden ya şu steamde açtığımız csgo kasaları bile kumarmış takma kafana kazancaksan ne güzel