Neler Yeni

GAMER ODA RAF AKSESUAR ÖNERİLERİ

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
okan
Merhabalar Öncelikle Arkadaşlar,

Oyun köşesi yaptım kendime görselde paylaştığım gibi sol tarafta ki duvara monte raf yapmayı düşünüyorum ürünler gelecek kurulumunu bi kaç güne yapacağım ne tür ürünler aksesuarlar koysam rafın içerisine görsel anlamda daha çok göze hitap eder yada zengin gösterir düşüncelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ekler

• 20250117_174600.jpg
    20250117_174600.jpg
    1.5 MB · Hit: 23

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Yüksel
Bende bekliyorum bakayım nasıl öneriler gelicek.

ErenSS25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
Merhabalar Öncelikle Arkadaşlar,

Oyun köşesi yaptım kendime görselde paylaştığım gibi sol tarafta ki duvara monte raf yapmayı düşünüyorum ürünler gelecek kurulumunu bi kaç güne yapacağım ne tür ürünler aksesuarlar koysam rafın içerisine görsel anlamda daha çok göze hitap eder yada zengin gösterir düşüncelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Temu üzerinden motor fln olabilir bide instegram da reklamları cıkan anime karakter lerim var naruto fln arkasında ışık fln oluyor

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temu üzerinden motor fln olabilir bide instegram da reklamları cıkan anime karakter lerim var naruto fln arkasında ışık fln oluyor
Temuya çok güvenmiyorum bi kaç arkadaş bişe aldı almasa daha iyiydi walla eğer link vs görsel varsa paylaşırsan sevinirim kardeşim

ErenSS25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temuya çok güvenmiyorum bi kaç arkadaş bişe aldı almasa daha iyiydi walla eğer link vs görsel varsa paylaşırsan sevinirim kardeşim
Biraz küçük gibi bu ama arkasına led fln alırsan daha iyi olur

Ben duke modelini istiyorum ama biraz fiyatı yüksek

okan6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Biraz küçük gibi bu ama arkasına led fln alırsan daha iyi olur

Ben duke modelini istiyorum ama biraz fiyatı yüksek
Aynen biraz küçükmüş :) led filan olcak zaten rafta gösterişli bi kere yapıp güzel bişey çıkarmak istiyorum sonucunda

Top Bottom