Neler Yeni

Öneri ## Gamer ve Yayıncıyım Diyorsan Bu modemi kaçırma ##

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
Arkadaşlar bir çok özelligi var yeni teslim aldım kesinlikle sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.

Önceden Modem'mi kullanıyormuşuz diceksiniz kendinize :)

Lafı uzatmim dual band genişliğinde 2.5 ve 5g Olarak bağlantı seçenekleri .. vs vs...

20200507_144421.jpg
15888518928373124374346905330320.jpg

CapsLock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Yusuf Uzun
Arkadaşlar bir çok özelligi var yeni teslim aldım kesinlikle sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.

Önceden Modem'mi kullanıyormuşuz diceksiniz kendinize :)

Lafı uzatmim dual band genişliğinde 2.5 ve 5g Olarak bağlantı seçenekleri .. vs vs...

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bı sorum olacak firmanın verdiği modem nasıl değişiyor çünkü verdikleri modem 6 yıldır hiç durmadan çalışıyor ve artık takılmalar başladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan yalçın
Bu modeli kendi evimde kullanıyorum inanılmaz memnunum. 1200 mbps veri aktarım hızı var portları gigabit kurulumu basit arayüzü gelişmiş fiyat olarak da bu performanstaki en uygun modem. Baya araştırmıştım modem ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bı sorum olacak firmanın verdiği modem nasıl değişiyor çünkü verdikleri modem 6 yıldır hiç durmadan çalışıyor ve artık takılmalar başladı.
Müşteri hizmetleriyle görüşün kesin bilgiyi onlardan alabilirsiniz. Ancak şunu söylemek isterim firmaların göndermiş olduğu modemler bu modemin yarısı etmez bana göre. Internet aboneleklerinde kişi kendisi dışardan modem satın alması internet kullanımı acısından daha verimli olacaktır.

Bu modeli kendi evimde kullanıyorum inanılmaz memnunum. 1200 mbps veri aktarım hızı var portları gigabit kurulumu basit arayüzü gelişmiş fiyat olarak da bu performanstaki en uygun modem. Baya araştırmıştım modem ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Kesinlikle katılıyorum baya memnunum özellikleri gerçekten muazzam.

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sımdı ben bu modemı aldıgım gıbı taksam calısacakmı yoksa boyle turktelokom gıbı ugrascakmıyım?
Uğraşmaktan kastınız nedir ?
Modem arayüzüne girip kurulumu yaparsanız başka bir konu kalmayacaktır. Ve isterseniz diğer özelliklerinden modem arayüzünden yararlanabilirsiniz. Bir arkadaşımız kurulumu ile ilgili youtubede çok detaylı videoları var modem ile ilgili. Misafir wifi ağına kadar.bir çok özellik mevcut modemde.

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Uğraşmaktan kastınız nedir ?
Modem arayüzüne girip kurulumu yaparsanız başka bir konu kalmayacaktır. Ve isterseniz diğer özelliklerinden modem arayüzünden yararlanabilirsiniz. Bir arkadaşımız kurulumu ile ilgili youtubede çok detaylı videoları var modem ile ilgili. Misafir wifi ağına kadar.bir çok özellik mevcut modemde.
ugrasmak derken mesela turktelekom gıbı wıfı lerde aylık odeme vs bunda ok degılmı?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Recep Togrul