Neler Yeni

Gamers_arena Şikayetvar.com ve bendeki sorun

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Arkadaşlar fotoğraftada göründüğü gibi tahmini kargoya verilme süresi geçti.Normalde dün verilmesi gerekiyordu ve verilmedi.Şikayetvar'a baktığımda, 1 tane bana ürün bozuk geldi vs. yok ama cidden full sayfa ürünü kargolamadılar, 1 hafta geçti aradım halen bekliyorum vs. tarzı şikayetlerle dolu.Şimdi ne yapmam gerekiyor sizce?Biraz daha beklemek istiyorum ama yorumlar çok açık.Yanıtlarınızı bekliyorum.
Şikayetvar sitesi: https://www.sikayetvar.com/gamers-arena/internet/e-ticaret
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
,
(Kargoya verildi arkadaşlar Gamers_arenadan ürün alıcaklar için yardımcı olur bi tık belki.1-2 gün gecikme ile veriyorlar kargoya)

Son düzenleme:

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Belirtilen süre geçtiyse iade hakkın var sen bilirsin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Biraz daha beklemen gerekiyor.
Eğer yarın akşam 18:00'a kadar herhangi bir gelişme olmaz ise 0850 252 40 00 numaralı telefon ile HepsiBurada müşteri hizmetlerine ulaşırsın.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha beklemen gerekiyor.
Eğer yarın akşam 18:00'a kadar herhangi bir gelişme olmaz ise 0850 252 40 00 numaralı telefon ile HepsiBurada müşteri hizmetlerine ulaşırsın.
Çok teşekkür ederim.

Kyrie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Kayra Ejder metin
Belirtilen tarihler tahminen zaten 1-2 gün erken ya da geç verilebilir kargoya biraz daha bekle eğer hala kargoya vermedilerse irtibata geçip iptal edebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirtilen tarihler tahminen zaten 1-2 gün erken ya da geç verilebilir kargoya biraz daha bekle eğer hala kargoya vermedilerse irtibata geçip iptal edebilirsin

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargoya verildi.Ekledim onunda ekran alıntısını.1-2 gün gecikme ile gönderiyorlar sanırım.

Top Bottom