Evet güvenilir.Hocam steamden alırken kesinti yaptığı ve param tam yetmediği için gamesatıştaki global game mağazasından cüzdan kodu alacağım güvenli midir?
Güvenilir kendi mağazaları diye biliyorum İtem vb satışlarıda yapıyorlarHocam steamden alırken kesinti yaptığı ve param tam yetmediği için gamesatıştaki global game mağazasından cüzdan kodu alacağım güvenli midir?
Ama size tavsiyem o sitede İtem hariç oyun hesabı vb şeyler almayın satıcı tarafını. TutuyorlarHocam steamden alırken kesinti yaptığı ve param tam yetmediği için gamesatıştaki global game mağazasından cüzdan kodu alacağım güvenli midir?
Güvenilir site kaç kez alışveriş yaptımHocam steamden alırken kesinti yaptığı ve param tam yetmediği için gamesatıştaki global game mağazasından cüzdan kodu alacağım güvenli midir?
15 bin TL ye 60 bin TL envanterli Steam hesabı aldım hesap patlak çıktı ters ibraz lı satıcı haklı bulundu 15 bin TL püf oldu bir anda soğuk su ardından yarasınGüvenilir site kaç kez alışveriş yaptım
2022 de pubg hesabı almıştım bireysel mağazadan onda bile sıkıntı çıkmadı
Geçmiş olsun kardeşim ama 15k resmi olmayan bi yere verilmezdi ben 400tl ye hesap aldım ondan rahattım15 bin TL ye 60 bin TL envanterli Steam hesabı aldım hesap patlak çıktı ters ibraz lı satıcı haklı bulundu 15 bin TL püf oldu bir anda soğuk su ardından yarasın
500 e Steam hesabı aldım birde 1100 e sorun yoktuGeçmiş olsun kardeşim ama 15k resmi olmayan bi yere verilmezdi ben 400tl ye hesap aldım ondan rahattım
5 dk ya gelir en kötü desteğe yaz gelmedi diye yardımcı olurlarNe kadara gelir kod korkmaya başladım.
Geldi emin olduğuma göre diğeirini de alıcam teşekkürler500 e Steam hesabı aldım birde 1100 e sorun yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 dk ya gelir en kötü desteğe yaz gelmedi diye yardımcı olurlar
Al al hayırlı olsunGeldi emin olduğuma göre diğeirini de alıcam teşekkürler