Gamesatış Sorunlu Satış Yardım

Reaksiyon skoru
111
Merhabaler arkadaşlar bugün arkadaşım 2 tane gamesatis.com sitesi üzerinden sorunlu işlem yaptığını ve 5000 dolar ibraz edip dava açma durumlarının olduğu söyledi bende araştırmak istedim arayan numara gamesatis.com'a aitti böyle bir durumda gerçekten dava açılıp 5000 dolar ibraz etmesi gerçekten gerekirmi veyahut da yapabileceği bişey varmıdır ?

Sorunlu satıştan kastın ne?
Ne satışı yapıldı?
Ne kadarlık bir satış?

Kısacası dolandırmış sanırım hesabı verdikten geri çekmiş ki yüksek meblalar sanırım 700-1000 arası dedi
Anladığım kadarıyla arkdaşın dolandırmış şimdi şöyle bir olay var hem şirket dava açabilir hemde satın alan kişi iki kişide dava açsa arkadaşın çok zora düşer gibime geliyor, hesabı geri versin satın alan kişiye site yetkililerindende özür dileyip hesabını silsin ve bir daha siteye girmeyeceğine söz versin olay kapansın.

Anladığım kadarıyla arkdaşın dolandırmış şimdi şöyle bir olay var hem şirket dava açabilir hemde satın alan kişi iki kişide dava açsa arkadaşın çok zora düşer gibime geliyor, hesabı geri versin satın alan kişiye site yetkililerindende özür dileyip hesabını silsin ve bir daha siteye girmeyeceğine söz versin olay kapansın.
Para iadesi yap dedim fakat hesapdaki paraları da çekilmiş o yüzden ne hesabı verebiliyor nede para iadesi yapabiliyor

Para iadesi yap dedim fakat hesapdaki paraları da çekilmiş o yüzden ne hesabı verebiliyor nede para iadesi yapabiliyor
Satın alan kişiyle iletişime geçsin bir şekilde parasını iban,havale,ışınlanma yöntemleriyle versin sizi arıyan yetkili kişileri telefondan arayıp parasını verdik sizden özür dilerim desin siteye bir daha giriş yapmıcam affedin desin olay kapansın yoksa, şirket 5k dolar tazminat davası açarsa 55 bin tl para alır sonra satın alan kişi açsa o da birşeyler alsa arkadaşının affedersin ama içliği bile kalmaz. hele ki bunun aile tarafını falan hiç söylemiyorum.

Satın alan kişiyle iletişime geçsin bir şekilde parasını iban,havale,ışınlanma yöntemleriyle versin sizi arıyan yetkili kişileri telefondan arayıp parasını verdik sizden özür dilerim desin siteye bir daha giriş yapmıcam affedin desin olay kapansın yoksa, şirket 5k dolar tazminat davası açarsa 55 bin TL para alır sonra satın alan kişi açsa o da birşeyler alsa arkadaşının affedersin ama içliği bile kalmaz. hele ki bunun aile tarafını falan hiç söylemiyorum.
Site adamlara bizim gamesatış bakiyesinden çekip adamlara iadesini sağlamış.Hayla davalık bir durum varmıdır ?

Geri