Neyi okursam? Vergiden önce gösterilen fiyat 423₺okursanız vergi olduğunu görebilirsiniz belki
214'ten 423'e dediniz attığınız görsel 423'ten 634'e
Satıcının hesabı 2 haziranda açılmış.Ama nisanda alınma yorumlar var.Tüm yorumlar o satıcıya ait.
5 ürün getirebiliyoruz galiba.Ama hepsini aynı kutuya koyarlarsa orasını bilmiyorumarkadaşlar aylık yurtdışı sipariş sınırı varmı ?
Hayır vergiden hiç bahsetmedim yazdığım mesajda. Hesabımla giriş yapınca ürünün fiyatı artıyor yazdım***214'ten 423'e dediniz attığınız görsel 423'ten 634'e
Hesabınızda ilk sipariş indirimi aktif değil yeni hesap lazım indirim devam ediyorsa.
Evet ilk indirimle öyle 200 lira için uğraşırım diyorsan aç hesap, biraz can sıkıcı olabiliyor yeni hesap açmak azenYeni hesapla almak gerekiyor olabilir evet.
Hahaha şansına eski hesabıma giriş yaptım 7 yıl önce trde 50 tl olan telefon bataryasını burdan her şey dahil 2 tl ye almıştım sorunsuz gelmişti.Bunun hatrına aliexpress e güvendim ve aldım en kötü iadeyle uğraşırımSatıcının hesabı 2 haziranda açılmış.Ama nisanda alınma yorumlar var.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 ürün getirebiliyoruz galiba.Ama hepsini aynı kutuya koyarlarsa orasını bilmiyorum
Hayır eposta farklı olsa yeterliTelefon no mu farklı olması lazım, anlamazlar mı
5 adet ve 150 euroyu geçmemesi lazımarkadaşlar aylık yurtdışı sipariş sınırı varmı ?
ban yeme gibi bir durum olabiliyor, giriş yaptırtmıyorHayır eposta farklı olsa yeterli