bazen bazı sistemler de indirime giriyorDostlar incehesaptan bilgisayar alacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Gaming Gecesi hazır sistemleri etkilemiyor demi? Parçaları ayrı olarak etkiliyor diye biliyorum ben ama bir sorayım dedim.
Bazı hazır sistemler ucuzluyor gaming gecesindeDostlar incehesaptan bilgisayar alacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Gaming Gecesi hazır sistemleri etkilemiyor demi? Parçaları ayrı olarak etkiliyor diye biliyorum ben ama bir sorayım dedim.
genelde f/p olmayan kendin toplasan 100-200 daha ucuza toplayacağın sistemler indirime giriyor.
geçmiş haftalardaki indirime giren hazır sistemlre bakıp anlayabilirsinBu girer mi sence?Negatron Platinum | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hiç sanmıyorum.Bu girer mi sence?Negatron Platinum | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Bu girer mi sence?Negatron Platinum | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Aoc24g2u önceden girmiş o monitörden almak istiyorum. Tekrar giriyor mu indirime giren ürünler?geçmiş haftalardaki indirime giren hazır sistemlre bakıp anlayabilirsin
indirim oranınada bakmış olursun hem
GirebiliyorAoc24g2u önceden girmiş o monitörden almak istiyorum. Tekrar giriyor mu indirime giren ürünler?
İnşallah gelir istediğinŞanssızlık. Neyse bekleyeceğiz o zaman cumaya kadar yapacak bi şey yok.