Pp çok iyi dostum .d bu arada bronze şimdiden hayırlı olsunAynen öyle. Bidaha sittin sene yeni bilgisayar almam yani yüksek ihtimalle.
Teşekkür ederim.d seninki de güzel.Çok satmayan sistemleri koyuyorlar. Onun haricinde olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pp çok iyi dostum .d bu arada bronze şimdiden hayırlı olsun
Çok satmayan sistemleri koyuyorlar. Onun haricinde olmuyor
Pp çok iyi dostum .d bu arada bronze şimdiden hayırlı olsun
Çok zor. Alabiliyorsan hemen al çünkü Türkiye malum. Her geçen gün her şey pahalanırTeşekkür ederim.d seninki de güzel.
Bunda olur mu sence?Negatron Platinum | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4070 Super 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anladım. Haklısınız ama ben bunu sipariş verdikten sonra gaming gecesinde bakıp"asa keşke almasaymışım" demektenden de çok korkuyorumÇok zor. Alabiliyorsan hemen al çünkü Türkiye malum. Her geçen gün her şey pahalanır
Tek tek gaming gecesinden toplaman daha iyi olur dostum. Ama hiç uğraşmak istemezsen al gitsin derim. Ha bu arada f class 1.2 gaming gecesine gelse bile Max 100-150 TL indirim olurAnladım. Haklısınız ama ben bunu sipariş verdikten sonra gaming gecesinde bakıp"asa keşke almasaymışım" demektenden de çok korkuyorum
tek tek gaming gecesinden toplayınca ne kadar fark eder?Tek tek gaming gecesinden toplaman daha iyi olur dostum. Ama hiç uğraşmak istemezsen al gitsin derim. Ha bu arada f class 1.2 gaming gecesine gelse bile Max 100-150 TL indirim olur
Ben 3600 TL lik 3 tane parçayı 2500 e almıştım 2 ay önce. Baya iyi oluyor tek tek alıncatek tek gaming gecesinden toplayınca ne kadar fark eder?
Siz bilirsiniz. Karar sizin : )anladım. ama 500tl indirim içinde uğraşmaya değmez gibi geliyor bana ya.