Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
((()))/&%+^^!ééé<<
aynen baya indirim var kimi kandırıyor la bunlar bombaymış bomba gibi kazık ürünler .d
daha ındırım degıl ındırım saat22.00 da baslıyor suankı fıyatlar yuksek genelde pıyasann 300 -500 tl altına rahat urun bulursun bılmeden yorum yapma lutfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
nakit alırsanız bir işe yarıyor indirim olursa da. vade farkları bütün sitelerden daha yüksek. 3 taksite 1500 lira falan bindiriyorlar :D
kanka baktım şimdi vade olayı var bir de fiyatlar piyasanın baya üstünde 1k 2k 500tl oynuyor arkadaşımdan listeyi aldım kazık olan ürünlerde var değecek ürünlerde var ama baya fiyat arttırıp piyasa fiyatının 300tl altına çekmişler indirim diye

kanka baktım şimdi vade olayı var bir de fiyatlar piyasanın baya üstünde 1k 2k 500tl oynuyor arkadaşımdan listeyi aldım kazık olan ürünlerde var değecek ürünlerde var ama baya fiyat arttırıp piyasa fiyatının 300tl altına çekmişler indirim diye
Yahu daha indirimli liste yayınlanmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
((()))/&%+^^!ééé<<

daha ındırım degıl ındırım saat22.00 da baslıyor suankı fıyatlar yuksek genelde pıyasann 300 -500 TL altına rahat urun bulursun bılmeden yorum yapma lutfen
lian li sıvı soğutucu 7.4k gencerde aynı ürün 4.6k bilmeden yorum yapmıyorum kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu daha indirimli liste yayınlanmadı
var bende listesi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
lian li sıvı soğutucu 7.4k gencerde aynı ürün 4.6k bilmeden yorum yapmıyorum kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne lıstesı war acaba benım gordugum ındırımsız fıyatı gorup karsılastırma yapıyon bıde bana arkadasdan aldım lıste war elımde dıyon kendını kandırıyon suan dostum

mortemeyn

80+ Bronze
ne lıstesı war acaba benım gordugum ındırımsız fıyatı gorup karsılastırma yapıyon bıde bana arkadasdan aldım lıste war elımde dıyon kendını kandırıyon suan dostum
Aynen bencede hatasını kabul etmemek için

bozkan

80+ Bronze
Yine tırt itemlar

Fiyatlarını merak bile etmiyor insan

Herhalde Nisan'da piyasalar ne olacak görene kadar mal satmamaya çalışıyorlar diye düşünmeden edemiyorum?

Şöyle bir sepet yapmıştım toplam tutar ne kadar düşecek diye. 22.700 TL'den 21.147 TL'ye düştü :). Bir de taksitli alışveriş yapayım dersem diğer tüm sitelerden daha pahalıya gelecek :D Bu Cuma da pas
1710529410096.png

Gaming gecesi diye indirime girecek ürüne bakın. %50 indirseler yüzüne bakılmaz :))
1710528857799.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Aynen bencede hatasını kabul etmemek için
tam olarak ne hatası acaba çoğu ürün yalan dolan indirim bu bir gerçek ayrıca elimde indirimin listesi var zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz excel olarak hepsi bende var hayır neyin yalanını söyleyebilirim siz kimsiniz ben size yalan söyleyecem zahmete giricem kendinize gelin 2 saattir excelde tablo yapmaya çalışıyorum diğer sitelerden fiyat çekip karşılaştırmalı bir tablo yapmak için ve yetişmeye çalışıyorum şurda elim ayağım titriyor sinirden yorgunluktan daha 30 ürün var 4dk kalmış

gaintar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Eren Çetin
Xbox controller aldım 2200 TL'ye burada kaça düşçek

mortemeyn

80+ Bronze
tam olarak ne hatası acaba çoğu ürün yalan dolan indirim bu bir gerçek ayrıca elimde indirimin listesi var zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz excel olarak hepsi bende var hayır neyin yalanını söyleyebilirim siz kimsiniz ben size yalan söyleyecem zahmete giricem kendinize gelin 2 saattir excelde tablo yapmaya çalışıyorum diğer sitelerden fiyat çekip karşılaştırmalı bir tablo yapmak için ve yetişmeye çalışıyorum şurda elim ayağım titriyor sinirden yorgunluktan daha 30 ürün var 4dk kalmış
İnanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,846
Üyeler
166,440
Son üye