YOK elinde yada garantide patlama durumu var 13 ve 14 nesil olayıFiyat hatası vardı bence bakalım gelecek mi
YOK elinde yada garantide patlama durumu var 13 ve 14 nesil olayıFiyat hatası vardı bence bakalım gelecek mi
Alakası bile yok öyle olsa ufak ufak düşürürler. Ve tüm firmalar yapar bunu ürünü sadece incehesap satmıyor sonuçta.YOK elinde yada garantide patlama durumu var 13 ve 14 nesil olayı
Ben 1 hafta önce trendyoldan almıstım 999 du kayda değer bi indirim olmamış yaniFuxi-H3 çok iyi indirim olmuş, beni benden aldı doğrusu. devamını bekliyoruz teşekkürler İncehesap(!)
şaka maka 100 tl indirim nedir arkadaş 700 e düşerse alıcaktım
Değil.Bu ram laptop ile uyumlu mudurApacer Panther 16GB (1x16GB) 5200Mz DDR5 CL40 Gaming Ram (AH5U16G52C5227BAA-1) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hemen hemen her hafta aynı arada bir ümit 2 3 ürüne indiirim gelir belki diye bakıyoruz işterazer deathadderı 200tl düşürürken utanmadılarmı acaba boşa bekliyoz bu indirim gecesini artık
aylardır şu gamepower koltuk satılıyor kimse almıyohemen hemen her hafta aynı arada bir ümit 2 3 ürüne indiirim gelir belki diye bakıyoruz işte
2.el uyar dersen 8+8 Kingston Fury vereyim hocam 750 liraya bana tek 16 lazımPatriot viper steel 16GB ram alınır mı rama ihtiyacım var