Ben incehesap fanı değilim sadece kendi tecrübelerimi aktarıyorum elbette her üründe sıkıntı çıkabilir mesela bakın 1600af bazeı arkadaşlarda overclock neredeyse olmuyor voltaj ayarlanmıyor falan ama Abdullah Abi 4.4 ghz yaptı işlemciyi ikisi aynı işlemci ama silikonlar farklı o yüzden dediğim gibi teknoloji biraz şans işi. Neyse burası yardımlaşma yeri konuyu dağıtmayalım. Saygılar
Hey aşağılık kompleksli, gerçeklerden kaçma. "Gerçeği yer altına gömseniz bile, o yine büyüyerek patlayacak ve her şeyi yok edecektir". Emile Zola'dan bir söz...
"Bizi ilgilendirmez" diye bir şey demedim.
Biz "ürün alan" kişiler olarak yorum yapıyoruz.
Sen "başkaları böyle böyle diyor" diyerek iddia da bulunuyorsun.
Moderatör helal olsun. Yeni hesap açıp ordan mesaj yazdım hemen engel. İyi çalışıyorsun. Sponsorunuz kaç para veriyor? Yine "rahatsız" olduysan/işine gelmediyse süresiz banla?
Moderatör helal olsun. Yeni hesap açıp ordan mesaj yazdım hemen engel. İyi çalışıyorsun. Sponsorunuz kaç para veriyor? Yine "rahatsız" olduysan/işine gelmediyse süresiz banla?
Hocam bir yanlışı düzeltmeye geldim! Attığınız videoda i7 6800K ve X99A GAMING 7 kullanılıyor. İşlemcide de, anakartta da dört kanal bellek mimarisi kullanılıyor. Hocamızın anakartı Z490 chipsetli olduğu için ve o anakartta ve ona takılacak hiçbir işlemcide dört kanal bellek mimarisi olmadığı için videodaki görülen FPS farkları olmaz .
Hocam bir yanlışı düzeltmeye geldim! Attığınız videoda i7 6800K ve X99A GAMING 7 kullanılıyor. İşlemcide de, anakartta da dört kanal bellek mimarisi kullanılıyor. Hocamızın anakartı Z490 chipsetli olduğu için ve o anakartta ve ona takılacak hiçbir işlemcide dört kanal bellek mimarisi olmadığı için videodaki görülen FPS farkları olmaz . Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle