Dolarla bir işiniz yok. İndirimleri takip edeceksiniz.arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama dolar 7.20 ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha ucuzunun linkini atabilecek varsa buyursun görelim yani
Bilgisayar bileşenleri sivasın köyündeki bi tarlada yetişmiyor. Yurtdışından dolarla satın alınıyorDolarla bir işiniz yok. İndirimleri takip edeceksiniz.
dolarla işimiz yok mu DD sen ciddi misin ? TL ile satın aldığını sanıyosun herhalde ?Dolarla bir işiniz yok. İndirimleri takip edeceksiniz.
bu konudan bahsettim zaten anında tükendi koymaktan mı vazgeçtiler acaba naptılarR5 3600X in stok sayısını gören olabildi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dakikasında tükendi
Olayı fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum.Bilgisayar bileşenleri sivasın köyündeki bi tarlada yetişmiyor. Yurtdışından dolarla satın alınıyor
x570'e ihtiyacın varsa alabilirsin.
Türkçe konuşuyorum. İndirimleri takip ederseniz, olumsuz düşüncelerden kurtulabilirsiniz.dolarla işimiz yok mu DD sen ciddi misin ? TL ile satın aldığını sanıyosun herhalde ?
Dostum devlet de kendi yaptığı açıklamada ekonominin tamamıyla düzelmesinin 2 seneyi bulacağını söyledi. Sen de çıkıp dolarla işimiz yok diyosun millete haliyle garip geliyoTürkçe konuşuyorum. İndirimleri takip ederseniz, olumsuz düşüncelerden kurtulabilirsiniz.