3 aydır her cuma takip ediyorum bu dakikadan sonra hiç gelmedi ama inşallah senin için gelirBakalım belki gelir.
3 aydır her cuma takip ediyorum bu dakikadan sonra hiç gelmedi ama inşallah senin için gelirBakalım belki gelir.
İnşallah bakalım, bende ümitsizim ama.3 aydır her cuma takip ediyorum bu dakikadan sonra hiç gelmedi ama inşallah senin için gelir![]()
Fiyat çok farketmez bence ıps alırdım.Beyler normalde aoc 24g2u ekran alacaktım ıps ekran istediğim için fakat indirim gecesinde c24g1 indirime girdi sizce nasıl ikisinin arasında çok büyük fark olur mu ?
Aoc 24g2u
![]()
AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aoc c24g1
![]()
AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ben de öyle düşünüyorum, 1 haftadır bekliyorum 24g2u indirime girecek diye çok inanmıştım ilk başta görünce o sandım ama yine hayat gösterip vermedi...Fiyat çok farketmez bence ıps alırdım.
tahminenhttps://www.incehesap.com/gamepower-gp700-RGB-kumas-gaming-mousepad-fiyati-44971/ nasıldır bu ürün bilgisi olan var mı alınır mı ve kaça düşer sizce ?