Gecenki rog psuyu kaçırdın çok ama çok iyiydi 900tl 850w GoldArkadaşlar 850w gold güç kaynağı arıyorum. Sizce bugün inebilir mi gaming gecesinde?
Sorma sorma onu kaçırdık hocam. Bir daha girer mi acaba?Gecenki rog psuyu kaçırdın çok ama çok iyiydi 900tl 850w Gold
Çok iyi değil ultra iyiydi hocam yemin ediyorum o kadar pişmanımki alabilirdim zamanım vardı başka indirimlere bakarken bi baktım bitmiş.Sorma sorma onu kaçırdık hocam. Bir daha girer mi acaba?
Hocam bir o kadar da ben pişmanım. Son şansım bugün bir daha inerse nefes almadan alacağım.Çok iyi değil ultra iyiydi hocam yemin ediyorum o kadar pişmanımki alabilirdim zamanım vardı başka indirimlere bakarken bi baktım bitmiş.
Hiç nefes almadan son ödemeye kadar yardırıcam hocam affetmek yokHocam bir o kadar da ben pişmanım. Son şansım bugün bir daha inerse nefes almadan alacağım.
Bence 6700xt koyacaklar amd tarafında o kart daha yeni koyarlarmı belli değilRX 6600 XT indirime girer mi?
Çok zor sen bekle yinede incehesap in ne yapacağı belli olmuyorSorma sorma onu kaçırdık hocam. Bir daha girer mi acaba?