ben de alacaktım güzel fiyattı düzelin inşallahhocam benim sepetimde satın alırken attı beni sepetle alakası yok bence.
ben de alacaktım güzel fiyattı düzelin inşallahhocam benim sepetimde satın alırken attı beni sepetle alakası yok bence.
Umarım hocam.ben de alacaktım güzel fiyattı düzelin inşallah
şahsi düşüncem değmez.6700Xt bu fiyata (8689 TL) alınır mı? Değer mi sizce? Elimde RTX 2060S 8gb 256bit 3 fanlı kart var.
aynısını kullanıyorum yıl geçti ama hala ilk günkü gibi. baya kaliteli sesi ve renkleri 10 numara. ama bu fiyata değer mi bilmem ben 200 küsüre almıştım.MSI Vigor GK20 TR Q RGB Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
alınır mı?
aynısını kullanıyorum yıl geçti ama hala ilk günkü gibi. baya kaliteli sesi ve renkleri 10 numara. ama bu fiyata değer mi bilmem ben 200 küsüre almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.incehesap.com/msi-optix-g27c7-27-va-full-hd-curved-gaming-monitor-fiyati-49429/ alınır mı dostlar monitörden çok anlamıyorum hem fps hem hikayeli oyunlar için kullanacağım
O monitör 3.600 e düşmüştü bi ara bence halen pahalı.27 inch var boş bu hafta ya 3200 butçeye yok
hiçbir şey gibi duruyor. Bir tek asusun sıvı soğutması gözüme çarptı .Bu gece ne alınabilir?
hiçbir şey gibi duruyor. Bir tek asusun sıvı soğutması gözüme çarptı .