Maalesef alım gücümüz her geçen gün düşüyor.Bende de 27 165 Hz pivot dahili hoparlör olan Asus monitörü 1900 almıştım
Sorma dostum valla düşünüyorum acaba ne kadar kötü daha olabilir derken her geçen gün görüyoruzMaalesef alım gücümüz her geçen gün düşüyor.
Çok üzücü, araba deposunu dolduralım dedik 930 tl tuttuSorma dostum valla düşünüyorum acaba ne kadar kötü daha olabilir derken her geçen gün görüyoruz
Ben alırken 1800tl çok gelmişti fıyat olarak ama aldıktan sonra fiyatlar artmaya başladı. Eğer bir şey alacaksanız hemen alın yoksa fiyatı artıyor maalesef.Sorma dostum valla düşünüyorum acaba ne kadar kötü daha olabilir derken her geçen gün görüyoruz
Aynen ama rx6600 yaktı beni son dönemdeBen alırken 1800tl çok gelmişti fıyat olarak ama aldıktan sonra fiyatlar artmaya başladı. Eğer bir şey alacaksanız hemen alın yoksa fiyatı artıyor maalesef.
Ekran kartı piyasası neredeyse 2 senedir rayına oturamadı.Aynen ama rx6600 yaktı beni son dönemde
Valla dostum babamın hatlı minibüs var çok değil 2.5 ay önce 300 liraya doldurdugumuz depoyu 700-800 arası dolduruyoruz hergun ki iş sadece yakıt değil gıda giyim teknoloji yani paramız pul oluyor malesefÇok üzücü, araba deposunu dolduralım dedik 930 TL tuttu
Ya yükseliş trendinde ettiğim kâr a sayıyorum ben artı zararda etmedim 7 k ya aldım ben şimdi o paralara geriledi ve biraz daha gerilecek gibiEkran kartı piyasası neredeyse 2 senedir rayına oturamadı.
Eğer kartta paranız varsa ve stok kaldıysa alın bence, sonra diğerini iptal edersiniz
Ama kartta para yokken iptal etmeyin para iadesi 3,4 gün sürebilir çünküEğer kartta paranız varsa ve stok kaldıysa alın bence, sonra diğerini iptal edersiniz
Son 1 stok kalmışEğer kartta paranız varsa ve stok kaldıysa alın bence, sonra diğerini iptal edersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama kartta para yokken iptal etmeyin para iadesi 3,4 gün sürebilir çünkü
Arkadaşlar bunu aldım ho/go sizce nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
2800tl
ne zamanBende de 27 165 Hz pivot dahili hoparlör olan Asus monitörü 1900 almıştım
Bu da iyiymişte Asus y ayrı seviyorumBuda vardı hocam hayırlı olsunMSI OPTIX G272 Gaming Monitör, Flat, 27", FHD, IPS, 144HZ, 1MS, Adaptive Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI OPTIX G272 Gaming Monitör, Flat, 27", FHD, IPS, 144HZ, 1MS, Adaptive Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr