SSD kronik sorunlu kasa ve psu Allaha emanet alınmaz.Alıntıyı görüntüle
Sizce Bu Parçalar Nasıl Oynayacağım Oyunlar Cs Valo Ets 2 Gta V Fifa Rainbow Six Siege Pugb
Bu Pc Beni Kaç Yıl Gotürür
Ssd kötü bence ama kasa ve psu icin katılmıyorumSSD kronik sorunlu kasa ve psu Allaha emanet alınmaz.
Performax psu çok dandik hocam.Ssd kötü bence ama kasa ve psu icin katılmıyorum
@Selman Karaa bir baksın.1650 güzel bir sistem yok mudur
Performax eski bir marka yani sektorde ismi olan ve tecrubeli bir marka internet kafelerde cok kullanilır bu da uzun süreli kullanımlarda sahibini çok uzmediginin bir göstergesiPerformax psu çok dandik hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd bayağı kötü bir marka bence onu degiştirerek alın kasa ce psu pek bi sorun teşkil etmez derimAlıntıyı görüntüle
Sizce Bu Parçalar Nasıl Oynayacağım Oyunlar Cs Valo Ets 2 Gta V Fifa Rainbow Six Siege Pugb
Bu Pc Beni Kaç Yıl Gotürür
İnternet kafelerde kullanılması iyi yapmazki çok fazla konu açıldı bu psu'dan dolayı patlıyor yanıyor.Performax eski bir marka yani sektorde ismi olan ve tecrubeli bir marka internet kafelerde cok kullanilır bu da uzun süreli kullanımlarda sahibini çok uzmediginin bir göstergesi
Baktımda kampanya bitmiş. Game garaj son 2 haftadır 1650'li sistemlerde indirim yapıyor, eğer arkadaşlar daha iyisini atmazlarsa Game garajı bekle derim.