Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming Gen stoğu kalmayan sistemler tekrar piyasaya çıkar mı?

JagerBern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay Akbaş
Bütçe
11000
Gaming gende gerçekten harika sistemler var ama çoğunun stoğu bitmiş bile ve ben neredeyse 3 yıldır pc almayı bekliyordum. 10.500 11k arası bütçem var
acaba stoğu biten ürünlerin tekrar satışa girmesi gibi bir ihtimal var mıdır? Öneriniz nedir?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hayır. öyle bir ihtimal yüksek ihtimalle söz konusu olmaz. belki iade edilen sistemler olursa öyle. onlarda az stokla girer. o diğer sistemleri kaçırdıysanız, bunlarıda hayli hayli kaçırırsınız.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Gaming gende gerçekten harika sistemler var ama çoğunun stoğu bitmiş bile ve ben neredeyse 3 yıldır pc almayı bekliyordum. 10.500 11k arası bütçem var
acaba stoğu biten ürünlerin tekrar satışa girmesi gibi bir ihtimal var mıdır? Öneriniz nedir?
Çok zor.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
akşama doğru i5 - 1660super tuf'lu olan 10,199 tl sitem girdi aldım ben arada kontrol et belki yeniden gelebilir.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
İade işlemleri olursa denk geliyor çok zor

JagerBern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay Akbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. öyle bir ihtimal yüksek ihtimalle söz konusu olmaz. belki iade edilen sistemler olursa öyle. onlarda az stokla girer. o diğer sistemleri kaçırdıysanız, bunlarıda hayli hayli kaçırırsınız.
deme be :D bu kadar gecikmesinin sebebi var tabii ki cumartesi pazar ödeme yapamadığım için kaçırdım. Sabahta okulum var o yüzden fırsat olmadı. kısacası kader hep bana karşı adamım isteyerek kaçırmıyorum.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,752
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Mağazaya özel devam eden indirimler varmış. Ne olduğunu söylemiyolar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,894
Üyeler
164,927
Son üye
ShadowShairan
Top Bottom