Neler Yeni

Gaming Gen.tr güvencesi

hknst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hakan akdğan

merhaba arkadaşlar nasipse bu sistemi almayı düşünüyorum forumda da bazı yorumları okudum
önceden açılmış bir konu var site hakkında ordan baktım tekrar emin olmak için açtım 18.8k para vercz emin olmak istedim
burdaki yorumlara göre bu akşam bu işi bitiricem :D :D yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci

merhaba arkadaşlar nasipse bu sistemi almayı düşünüyorum forumda da bazı yorumları okudum
önceden açılmış bir konu var site hakkında ordan baktım tekrar emin olmak için açtım 18.8k para vercz emin olmak istedim
burdaki yorumlara göre bu akşam bu işi bitiricem :D :D yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
100tl farkla anakartı asus tuf yapınız

TİTAN.

80+ Platinum

Kanka senin yerinde olsam amd ekran kartlı sistem almazdım

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
Sistemi buradan aldım güvenilir.

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Bu siteden ben olsam almam. Ben aldım pişman oldum. Kürdan bile almam artık bu siteden.

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam amd ekran kartılarından yazılım problemi çeken çok insan var ben tavsiye etmem
Yeni nesillerde onlar çok az yaşanıyor diye biliyorum,onların babası rx570 falan o kartlar.Konu sahibi sitenin çalıştığı kargo şirketi sıkıntılı ancak kargoyu teslim aldıktan sonra hemen kesintisiz videoya çekerek açarsanız sorun çıksa bile paşa paşa iade edersiniz.Teslim aldıktan hemen sonra açın çünkü teslim dakikası ve video arası çok olmamalı.

hknst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hakan akdğan
Yeni nesillerde onlar çok az yaşanıyor diye biliyorum,onların babası rx570 falan o kartlar.Konu sahibi sitenin çalıştığı kargo şirketi sıkıntılı ancak kargoyu teslim aldıktan sonra hemen kesintisiz videoya çekerek açarsanız sorun çıksa bile paşa paşa iade edersiniz.Teslim aldıktan hemen sonra açın çünkü teslim dakikası ve video arası çok olmamalı.
Monitör olmadığı için en fazla fiziksel bakabilirim hatası var mıdır yok mudur

Top Bottom