Neler Yeni

Gaming Gen.tr güvencesi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Monitör olmadığı için en fazla fiziksel bakabilirim hatası var mıdır yok mudur
Öyle yapın zaten hocam sizi çok korkutmak istemiyorum ama kasanın yanındaki temperli cam tuzla buz olup geliyordu çoğu kişiye ve içindeki parçalarda zarar gören olmuştu.

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
B450 o anakart. B550 yi niye düşürsün.
Dikkat etmemişim b550imiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pci 4.0 dan, 100 lira farkla pci 3.0 a mı düşsün
B550 olduğunu farketmedim

merhaba arkadaşlar nasipse bu sistemi almayı düşünüyorum forumda da bazı yorumları okudum
önceden açılmış bir konu var site hakkında ordan baktım tekrar emin olmak için açtım 18.8k para vercz emin olmak istedim
burdaki yorumlara göre bu akşam bu işi bitiricem :D :D yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Eğer kendin kurmsyı biliyorsan ve sistemi kurmadan gönderme seçeneği var ise öyle yapabilirsin genelde hazır sistemlerde az macun koyuluyor

TİTAN.

80+ Platinum
Yeni nesillerde onlar çok az yaşanıyor diye biliyorum,onların babası rx570 falan o kartlar.Konu sahibi sitenin çalıştığı kargo şirketi sıkıntılı ancak kargoyu teslim aldıktan sonra hemen kesintisiz videoya çekerek açarsanız sorun çıksa bile paşa paşa iade edersiniz.Teslim aldıktan hemen sonra açın çünkü teslim dakikası ve video arası çok olmamalı.
Kanka yüksek seviyede sorun yaşayanlarda var ama siz bilirsiniz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Guvenilir

hknst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hakan akdğan
Sitede çok güvensizlik üzerine konular var geç çözülmüş vazgeçtim bazı parçaları 2.el bazı parçaları sıfır alcam

15k ya RX 6700 XT sistem alınır...

Dikkat etmemişim b550imiş

B550 olduğunu farketmedim

Eğer kendin kurmsyı biliyorsan ve sistemi kurmadan gönderme seçeneği var ise öyle yapabilirsin genelde hazır sistemlerde az macun koyuluyor
yok hocam ücretsiz montaj yazmışlar seçilmiyor extra bi seçenek olarak

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sitede çok güvensizlik üzerine konular var geç çözülmüş vazgeçtim bazı parçaları 2.el bazı parçaları sıfır alcam

Hocam siz alın mağaza yakınsa mağazadan teslim alırsınız video çekerseniz zaten bir şey olmaz.Aynı parayı verip daha kötü sistem almayın.

@MuratTheFounderOfGariban

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Bu siteden ben olsam almam. Ben aldım pişman oldum. Kürtan bile almam artık bu siteden.
aynen kanka baya boş konuşmuşsun daha önceden satın aldım 4 günde geldi sorunsuz şekilde ve 3 yıldır kullanıyorum ve gaminggende sorun yaşayan kimseyi görmedim henüz yanlış bilgi verme insanlara daha kürdana kürtan yazıyorsun gelip burada yanlış yönlendirme yapıyorsun..

hknst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hakan akdğan
aynen kanka baya boş konuşmuşsun daha önceden satın aldım 4 günde geldi sorunsuz şekilde ve 3 yıldır kullanıyorum ve gaminggende sorun yaşayan kimseyi görmedim henüz yanlış bilgi verme insanlara daha kürdana kürtan yazıyorsun gelip burada yanlış yönlendirme yapıyorsun..
oh be

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci

Hocam bencede ikinci el toplayın 6700xt sistemi ben daha iyi şekilde 12k civarına topladım sadece ekran kartı ikinci el şekilde

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
herkes her zaman birşeyler söyler dostum gaminggen güvenilir bir site merak etme çok hızlı yardımcı oluyorlar en ufak bir sorunda bunun gibi firma karalayan kişilere bakma bizzat kendim aldığım için biliyorum rahatlıkla alabilirsin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,479
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom