Neler Yeni

Gaming.Gen.Tr güvenilir mi? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eşref Aydın
Gaming gen tr den 13k tl lik hazır sistem almayı düşünüyorum, ne gibi sorunlar kariıma çıkabilir ?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güvenilir.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Güvenilir, kargoda sıkıntı yaşayanlar oluyor bazen ama genel anlamda sıkıntı olmaz.

rookie27

80+ Gold
Ehh işte %50 diyelim biz sorun yaşadık ve sorun yaşayan çok fazla kişi var bu işler arasından en iyisi GameGaraj bana kalırsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eşref Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ehh işte %50 diyelim biz sorun yaşadık ve sorun yaşayan çok fazla kişi var bu işler arasından en iyisi GameGaraj bana kalırsa
aynı fiyat değil ama sorun o gaming gen düşük fiyatta güzel sistemler satıyor.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Güvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eşref Aydın
Evet ben geçen ay aldım sistem Gaminggen daha ucuzdu ama güvenmedim işte :(
aslında yayıncılar ve devlet sözleşmesi güvenilir olduğunu gösteriyor ama insan işte ne olursa olsun garantisi olmadan güvenemiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir, kargoda sıkıntı yaşayanlar oluyor bazen ama genel anlamda sıkıntı olmaz.
ben Adanada yaşıyorum nereden geliyor gelene kadar hasar görürmü acaba ?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
aslında yayıncılar ve devlet sözleşmesi güvenilir olduğunu gösteriyor ama insan işte ne olursa olsun garantisi olmadan güvenemiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben Adanada yaşıyorum nereden geliyor gelene kadar hasar görürmü acaba ?
Teknoloji şans işidir.Firma kargoyu sağlam bir şekilde kargo firmasına teslim eder ancak kargo firması taşırken buna zarar verebilir.Böyle bir şey görürseniz ürünü teslim almıyacağınızı değişim veya iade istediğinizi söyleyip tutanak tutturucaksınız kuryeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eşref Aydın
Teknoloji şans işidir.Firma kargoyu sağlam bir şekilde kargo firmasına teslim eder ancak kargo firması taşırken buna zarar verebilir.Böyle bir şey görürseniz ürünü teslim almıyacağınızı değişim veya iade istediğinizi söyleyip tutanak tutturucaksınız kuryeye.
dün akşam düşündüm bende onu ebevenylerimden biri evde olur inşAllah, çekingen biriyim bişe söyleyemem diye korkuyorum kargoya.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
dün akşam düşündüm bende onu ebevenylerimden biri evde olur inşAllah, çekingen biriyim bişe söyleyemem diye korkuyorum kargoya.
Merak etme çekinicek veya korkucak bir şey yok.Eğer bir sıkıntı göçük vb olursa almanı tavsiye etmem hemen tutanak tutturmanı ve gaming.gen müşteri hizmetlerini aramanı öneririm.İncehesapta alışverişim de bu tarz bir sorun yaşadım kargo taşınırken ıslanmış ve dış kutusu yırtılmış ıslandığından dolayı.Kurye beni arayıp şubeye gelip kontrol ederek teslim almamı söyledi.İncehesabı aradığım da tutanak tutturup geri firmamıza yollamalarını söylediler.Ben tutanak tutturup kargoyu teslim aldım çünkü içinde bir sıkıntı yok gibiydi.1-2 Hafta sonra bir sıkıntı yaşadım ve bilgisayar açılmamaya başladı incehesabı aradığım da onlara göndermemi söylediler.İşlemci de sıkıntı varmış işlemci değişti ve sıkıntısız bir şekilde geldi.

Top Bottom