Neler Yeni

Gaming.Gen.Tr güvenilir mi? ?

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Hafta sonu mouse aldım,27 saatte geldi. Paketlemede falan hiç bir sorun yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eşref Aydın
Merak etme çekinicek veya korkucak bir şey yok.Eğer bir sıkıntı göçük vb olursa almanı tavsiye etmem hemen tutanak tutturmanı ve gaming.gen müşteri hizmetlerini aramanı öneririm.İncehesapta alışverişim de bu tarz bir sorun yaşadım kargo taşınırken ıslanmış ve dış kutusu yırtılmış ıslandığından dolayı.Kurye beni arayıp şubeye gelip kontrol ederek teslim almamı söyledi.İncehesabı aradığım da tutanak tutturup geri firmamıza yollamalarını söylediler.Ben tutanak tutturup kargoyu teslim aldım çünkü içinde bir sıkıntı yok gibiydi.1-2 Hafta sonra bir sıkıntı yaşadım ve bilgisayar açılmamaya başladı incehesabı aradığım da onlara göndermemi söylediler.İşlemci de sıkıntı varmış işlemci değişti ve sıkıntısız bir şekilde geldi.
şu videoyu gördükten sonra çekindim bi buraya yazayım dedim sağol.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
sorun yaşayacağınızı sanmıyorum alın gitsin bence

Reav

80+ Silver
Gaming gen tr den 13k TL lik hazır sistem almayı düşünüyorum, ne gibi sorunlar kariıma çıkabilir ?
parçaların hasarlı çıkar %90 ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming gen tr den 13k TL lik hazır sistem almayı düşünüyorum, ne gibi sorunlar kariıma çıkabilir ?
kargolama çok kötü müşteri hizmetleri ne kadar samimi ve yardım eder gibi görünsede mağdur bırakıcak bir firma
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer direkt gidip kendin alıcaksan bir sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
anakart aldım iade edilmiş geldi sonra değişim istedim yenisini iki günde gönderdiler ayrıca rog mousepad hediye ettiler bence çoğu siteden iyi.

Atyxah

80+ Silver
Ben güvenmem istanbul bilişim de güvenilirdi iyiydi güzeldi ama işte malum

Ben olsam 1k daha fazla verir başka sitelerden felan alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,576
Üyeler
163,194
Son üye