Neler Yeni

Gaming Gen TR Yeni Sistemler Ne Zaman Geliyor?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum..
Bu site sadece youtuberlar ile mi çalışıyor ? EG sistemler çıktı kaç gün geçti başka sistem yok :(
Diğerlerinden daha güvenilir geliyor bana..
En azından bazı siteler gibi Efsane cuma , müthiş pazartesi , güzel çarşamba , bilmem ne kasım başlıkları adı altında bindirim yapmıyor.
Adı lazım olmayan bazı yerler 29 kasım'da tüm gün beklettiler geceye kadar sonuç 0 , 10 liralık şeyi 20'Ye çıkarıp 12'ye sattılar

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu site sadece youtuberlar ile mi çalışıyor ? EG sistemler çıktı kaç gün geçti başka sistem yok :(
En azından bazı siteler gibi Efsane cuma , müthiş pazartesi , güzel çarşamba , bilmem ne kasım başlıkları adı altında bindirim yapmıyor.
Banada daha iyi geliyor mümkünse oradan almak istiyorum ama kaç gündür yeni sistem yok
Benim tahminim Çarşamba günü çıkacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up up up

Adı lazım olmayan bazı yerler 29 kasım'da tüm gün beklettiler geceye kadar sonuç 0 , 10 liralık şeyi 20'Ye çıkarıp 12'ye sattılar.
Hocam peki sizin bir tahminin varmı hangi gün çıkacağına dair

up up up

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
Ben de bekleyiş içerisindeyim , içeriden bir bağlantım yok bilemiyorum maalasef :(
umarım 31 aralıktan önce bir kaç defa güzel sistemler çıkar ve uzun süre stokta durur.
İtopyadan incehesaptan almak istemiyorum mümkünse

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bekleyiş içerisindeyim , içeriden bir bağlantım yok bilemiyorum maalasef :(
umarım 31 aralıktan önce bir kaç defa güzel sistemler çıkar ve uzun süre stokta durur.
İtopyadan incehesaptan almak istemiyorum mümkünse
bu hafta cikartirlar umarim sabrim kalmadi. :)

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
Eg 4070 ve pc hocası sistemler var 30-35k bütçede başka sistem yok maalasef

Top Bottom