Arthur_Morgan
80+
Arkadaşlar gaming gen tr'ye yeni kampanyalı hazır sistemler ne zaman gelecek bilen varmı.
Banada daha iyi geliyor mümkünse oradan almak istiyorum ama kaç gündür yeni sistem yokBen de bu sorunun cevabını merak ediyorum..
Bu site sadece youtuberlar ile mi çalışıyor ? EG sistemler çıktı kaç gün geçti başka sistem yok
Diğerlerinden daha güvenilir geliyor bana..
En azından bazı siteler gibi Efsane cuma , müthiş pazartesi , güzel çarşamba , bilmem ne kasım başlıkları adı altında bindirim yapmıyor.
Hocam peki sizin bir tahminin varmı hangi gün çıkacağına dairBen de bu sorunun cevabını merak ediyorum..
Bu site sadece youtuberlar ile mi çalışıyor ? EG sistemler çıktı kaç gün geçti başka sistem yok
Diğerlerinden daha güvenilir geliyor bana..
En azından bazı siteler gibi Efsane cuma , müthiş pazartesi , güzel çarşamba , bilmem ne kasım başlıkları adı altında bindirim yapmıyor.
Adı lazım olmayan bazı yerler 29 kasım'da tüm gün beklettiler geceye kadar sonuç 0 , 10 liralık şeyi 20'Ye çıkarıp 12'ye sattılar.
bu hafta cikartirlar umarim sabrim kalmadi.Ben de bekleyiş içerisindeyim , içeriden bir bağlantım yok bilemiyorum maalasef
umarım 31 aralıktan önce bir kaç defa güzel sistemler çıkar ve uzun süre stokta durur.
İtopyadan incehesaptan almak istemiyorum mümkünse