ben 2 ay önce aldım 4 iş gününde geldi ama şikayetci olanda çokArkadaşlar gaming gen tr den sistem alan varmı güvenilir mi? çok şikayet var sayfa hakkında
Bende aynı sistemi düşünüyorum ama mutlaka soğutucu ekleyin sisteme 5600 çok ısınan bir işlemci eğer bütçeniz yoksa kule tipi sogutucuda alabilirsinizbende bunu alacağım anakart b550 m a ssdyi 970 evi plus 1tb yapıp 23.500e geliyor![]()
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
214xt alacağım siparisi verebilirsem yarın kartla alakalı bı kaç problem var yarın cozulcek gib8Bende aynı sistemi düşünüyorum ama mutlaka soğutucu ekleyin sisteme 5600 çok ısınan bir işlemci eğer bütçeniz yoksa kule tipi sogutucuda alabilirsiniz
İstanbul'da yaşamıyorum maalesefSorun çıkmaz ama sistemi çok istiyorsan gidip sen al mağazasından haber ver sistemi hazırlasınlar sen götür evine