Neler Yeni

Gaming gen TR kasa konusunda güvenilir mi?

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Çizikler sorun çıkarabilir. Ambalajın/paketin ve ürünün hasar almaması lazım 14 günlük cayma hakkından yararlanabilmek için.

Bilemiyorum buradaki asıl sorun çoklayıcı ve argb olmayan modeli satmaları aslında. Bunu neden sunmak istiyorum ben. Forumda konu açtım çünkü herkeste çoklayıcı kablosuyla birlikte gelmiş. Zaten kargoda şuan satıcıya gidiyor ürün. İade almazlarsa ne yapabilirim o konu hakkında biraz bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum.

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Ozan
Üstte arkadaş 14 gün hakkınız var iade almak zorundalar demiş ama durum öyle değil :blobdance:
Kağıt üstünde hakkınız var doğrudur fakat satıcı iade almak istemese almaz. Tüketici hakem heyetine giderseniz kesin olarak siz haklı bulunacaksınız(ürünün hatasız ve eksiksiz olduğunu varsayıyorum) fakat bu süreç aylar sürecek. Maalesef bu işlemlerin sonucunda tüketici mağdur edilse bile satıcıya ceza kesilmediği için kötü niyetli satıcılar yıldırma amaçlı böyle davranabiliyorlar.

Bir şey sormak istiyorum. Ürünün ARGB modelini koymadıklarını belirtmişsiniz ama linkte ARGB olduğuna dair bir ibare göremedim aynı zamanda fan çoklayıcısı da yok demişsiniz fakat normalde kutu içeriğinde bulunması mı gerekiyordu?

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Üstte arkadaş 14 gün hakkınız var iade almak zorundalar demiş ama durum öyle değil :blobdance:
Kağıt üstünde hakkınız var doğrudur fakat satıcı iade almak istemese almaz. Tüketici hakem heyetine giderseniz kesin olarak siz haklı bulunacaksınız(ürünün hatasız ve eksiksiz olduğunu varsayıyorum) fakat bu süreç aylar sürecek. Maalesef bu işlemlerin sonucunda tüketici mağdur edilse bile satıcıya ceza kesilmediği için kötü niyetli satıcılar yıldırma amaçlı böyle davranabiliyorlar.

Bir şey sormak istiyorum. Ürünün ARGB modelini koymadıklarını belirtmişsiniz ama linkte ARGB olduğuna dair bir ibare göremedim aynı zamanda fan çoklayıcısı da yok demişsiniz fakat normalde kutu içeriğinde bulunması mı gerekiyordu?

Kutu içerisinde bulunması gerektiğini yazmıştım yukarıda evet. ARGB olup olmamasından bir şey diyemeyiz tamam arbg satılan bi ürünü oradada öyledir diye aldım küçük bi yanıltma oldu. Ama fan baglantılarını yaptıgımda ışıklar kendini resetleyip duruyor kapatıp açıyor. Bi kasanın içine çoklayıcı koymamak nedir? her kasayı alan kişide çıkmış forumda konum var bakabilirsin veya youtubeden videolardan gördüklerimi inceleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,339
Üyeler
166,197
Son üye
alibora
Top Bottom