Trekker
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Ben pc yi geçenlerde pc yi garantiye yollamıştım anakarta elektrik gitmediğinden dolayı ve geçen cuma cevap verdiler haftaya belli olur diye birde ne arızası olduğunu sormuştum anakart ve psu da arıza olabilir demişlerdi sonra da bilgi verecekmisiniz diye sorduğumfa bana yasal süre 21 iş günüdür diye cevap verdi sonra da bu hafta içinde belli olur efendim dedi ama aradığım cevap bu değildi en azından bir şeylerin belli olmuş olması lazımdı sizce beni oyalıyor olabilirler mi birde gaming gen tr nin teknik servisi ve garantisi nasıldır?
Dipnot: Sisteme sonradan sadece 1 adet işlemci soğutucu ve 2 adet ek argb fan yükseltmesi yapıldı. Ve garantiye gönderdiğimde sorun çıkarmadılar her soğutucu için geçerli midir bilmiyorum, o yüzden soğutucu yükseltmesi yaptıysanız garantiye gönderirken ya stok fanı takın ya da sorun "bu soğutma size bir sorun çıkartırmı?" diye.
Pc özellikleri:
Rog strix Rtx3070 v2
Ryzen 5 5600x
Asus rog850g
32gb 4x8 ram
Asus tuf x570 plus wi fi
Seagate firecuda 520 500gb m.2 gen4 ssd
Asus tuf gt301 kasa
Dipnot: Sisteme sonradan sadece 1 adet işlemci soğutucu ve 2 adet ek argb fan yükseltmesi yapıldı. Ve garantiye gönderdiğimde sorun çıkarmadılar her soğutucu için geçerli midir bilmiyorum, o yüzden soğutucu yükseltmesi yaptıysanız garantiye gönderirken ya stok fanı takın ya da sorun "bu soğutma size bir sorun çıkartırmı?" diye.
Pc özellikleri:
Rog strix Rtx3070 v2
Ryzen 5 5600x
Asus rog850g
32gb 4x8 ram
Asus tuf x570 plus wi fi
Seagate firecuda 520 500gb m.2 gen4 ssd
Asus tuf gt301 kasa