Neler Yeni

Gaming gen tr nin rezaleti

Arkadaşlar başlık bait olmuş olabilir eğer öyleyse düzeltirim de şuna bakın 20 gün bekledim ve bunla karşılaştım rgb ler çalışmıyordu gönderdim 20 gün sonra geldi ve durum bu anakartı özensiz ve yamuk şekilde takmışlar 2 tane vidasını takmamışlar bile ve eksik olan yerdeki vidalardan biri kayıp diğeri kasa içinde sallanıyordu azcık aşağı eğince kasayı kendi düştü kendi şubelerine gidip tamir ettirmeyi düşünüyorum ama aşırı uzak bize ve bi 20 gün daha bekleyemem be yapmam gerekir sizce
7D8A1C74-6C1D-4E41-B572-168120DC42FB.jpeg
CBC5F6AC-B43F-4B8F-8BDB-80B539B27088.jpeg
1AA7C979-EE43-4D7E-97ED-7F47D20BC131.jpeg
6B0EBF8F-A8A2-41C6-A0E6-9ABB43543884.jpeg
09EBA7A5-C5FB-49E1-9BA1-840BA77347BA.jpeg
göremeyenler için söylüyorum son fotoğrafta Sol üstte azcık deliklerin arasında vida var o vida anakarta takılmayan vidalardan biri

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hazır sistem alınmaz özensiz yapı gönderiyorlar kendin tek tek alıp evde adam gibi kendin özene bözene toplıyacaksın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistem alınmaz özensiz yapı gönderiyorlar kendin tek tek alıp evde adam gibi kendin özene bözene toplıyacaksın
Ama öylede biraz pahalı oluyor hemde bunu iade fln etsem ekran kartları malum ama doğru gerçekten evde kendim toplasam özenerek toplarım

Darkula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Yusuf arman
Arkadaşlar başlık bait olmuş olabilir eğer öyleyse düzeltirim de şuna bakın 20 gün bekledim ve bunla karşılaştım rgb ler çalışmıyordu gönderdim 20 gün sonra geldi ve durum bu anakartı özensiz ve yamuk şekilde takmışlar 2 tane vidasını takmamışlar bile ve eksik olan yerdeki vidalardan biri kayıp diğeri kasa içinde sallanıyordu azcık aşağı eğince kasayı kendi düştü kendi şubelerine gidip tamir ettirmeyi düşünüyorum ama aşırı uzak bize ve bi 20 gün daha bekleyemem be yapmam gerekir sizce Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülegöremeyenler için söylüyorum son fotoğrafta Sol üstte azcık deliklerin arasında vida var o vida anakarta takılmayan vidalardan biri
VE AKLA O MÜZİK GELİR
DIRID DIRIRI DII DIRID DIRIRIIRIRI

Tokijama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
asdasdasd
Ne kadar ucuz olursa olsun hazır sistem asla almam, o parçalara o kadar para veriyorsun, adamın biri paldır küldür topluyor, herkesin kendisi özenerek birleştirmeli.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ama öylede biraz pahalı oluyor hemde bunu iade fln etsem ekran kartları malum ama doğru gerçekten evde kendim toplasam özenerek toplarım
uğraşmıyacağım ucuza gelcek diyorsun ve durum bu

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Arkadaşlar başlık bait olmuş olabilir eğer öyleyse düzeltirim de şuna bakın 20 gün bekledim ve bunla karşılaştım rgb ler çalışmıyordu gönderdim 20 gün sonra geldi ve durum bu anakartı özensiz ve yamuk şekilde takmışlar 2 tane vidasını takmamışlar bile ve eksik olan yerdeki vidalardan biri kayıp diğeri kasa içinde sallanıyordu azcık aşağı eğince kasayı kendi düştü kendi şubelerine gidip tamir ettirmeyi düşünüyorum ama aşırı uzak bize ve bi 20 gün daha bekleyemem be yapmam gerekir sizce Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülegöremeyenler için söylüyorum son fotoğrafta Sol üstte azcık deliklerin arasında vida var o vida anakarta takılmayan vidalardan biri
Şöyle başlıklardan bıktım düzgün bir hizmet kalitesi istiyorsanız gaming gen miş itopyaymış bunlardan almayacaksiniz inventustan alacaksınız sonra gelir rezalet diye başlık atarsınız buraya

Şöyle başlıklardan bıktım düzgün bir hizmet kalitesi istiyorsanız gaming gen miş itopyaymış bunlardan almayacaksiniz inventustan alacaksınız sonra gelir rezalet diye başlık atarsınız buraya
İnventus un ne artısı var sen alınca düzgün çıkıyor diye bir şey yok boş yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca inventusda düzgün sistem bulabilirsen bana da haber ver

Ayrıca böyle başlıklardan bıktıysan bu başlığa tıklamanı sağlayan elinle ve bu yazıyı yazmanı sağlayan enerjinle git başka şeyler yap mesela foruma girmemek gibi

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
İnventus un ne artısı var sen alınca düzgün çıkıyor diye bir şey yok boş yapma

Ayrıca inventusda düzgün sistem bulabilirsen bana da haber ver

Ayrıca böyle başlıklardan bıktıysan bu başlığa tıklamanı sağlayan elinle ve bu yazıyı yazmanı sağlayan enerjinle git başka şeyler yap mesela foruma girmemek gibi
Birincisi sanane ikincisi 14 gün içinde beğenmezsen garanti alıyor inventustaki sistemler ilk çıktıkları zaman en iyi hazır sistemdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,586
Üyeler
164,164
Son üye
Batuhan35
Top Bottom