Neler Yeni

Gaming gen tr nin rezaleti

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hazır sistem alınmaz özensiz yapı gönderiyorlar kendin tek tek alıp evde adam gibi kendin özene bözene toplıyacaksın
haklısın ama toplamayı bilmeyenler olabilir ben mesela montajlamayı bilirim de yaparım da ama hangi kablo anakarttaki hangi girişe hangi pim hangisine yok sys kablosu nereye vb ezbere bilmiyorum yani bir kabloyu yanlış yere takıp çalıştırınca sistemim zarar görsün istemem.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Arkadaşlar başlık bait olmuş olabilir eğer öyleyse düzeltirim de şuna bakın 20 gün bekledim ve bunla karşılaştım rgb ler çalışmıyordu gönderdim 20 gün sonra geldi ve durum bu anakartı özensiz ve yamuk şekilde takmışlar 2 tane vidasını takmamışlar bile ve eksik olan yerdeki vidalardan biri kayıp diğeri kasa içinde sallanıyordu azcık aşağı eğince kasayı kendi düştü kendi şubelerine gidip tamir ettirmeyi düşünüyorum ama aşırı uzak bize ve bi 20 gün daha bekleyemem be yapmam gerekir sizce Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülegöremeyenler için söylüyorum son fotoğrafta Sol üstte azcık deliklerin arasında vida var o vida anakarta takılmayan vidalardan biri
Geçmiş olsun.
Kendin götürmelisin.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şöyle başlıklardan bıktım düzgün bir hizmet kalitesi istiyorsanız gaming gen miş itopyaymış bunlardan almayacaksiniz inventustan alacaksınız sonra gelir rezalet diye başlık atarsınız buraya
Dandik işlemcileri overclock manyağı yapıp f/p sattıran firmadan mı ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Birincisi sanane ikincisi 14 gün içinde beğenmezsen garanti alıyor inventustaki sistemler ilk çıktıkları zaman en iyi hazır sistemdi
uNLozT ÇoH iYİ sİzTeMLer YaPıYOR MoRUq oVeRKULak YapIYOrlaR

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Valla ilk bilgisayarımı incehesap tan aldım. Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, tam aksine iki kutu içine koyup çok güzel montajlamışlar hediye bile vardı. Hocam bence tüketici haklarına kadar gidin bir şey yapmazlarsa.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
ya arkadaşlar her şirketi kötülemeye gerek yok. Hazır sistem alınmazsa neden abdullah abimiz sitem yapıyor. ? Şans işi. Paran varsa git kendin topla zaten ama bütçeleri kısık olan insanlar hazır sistem almalı. Bu yüzden lütfen insanları bu durumlardan soğutan cümleler kurmayın. Ben sistemimi incehesaptan aldım gayet mis gibi toplayıp göndermişler. Arkadaşım itopya'dan aldı diğer arkadaşım da ilerde upgrade yapacağı için kendisi topladı. O yüzden her firmaya itiraf atmayın. Gaming gen tr yeni bir site tr de yoktu. O yüzden alırken bu riskler düşünülmeli.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
haklısın ama toplamayı bilmeyenler olabilir ben mesela montajlamayı bilirim de yaparım da ama hangi kablo anakarttaki hangi girişe hangi pim hangisine yok sys kablosu nereye vb ezbere bilmiyorum yani bir kabloyu yanlış yere takıp çalıştırınca sistemim zarar görsün istemem.
rehber videolar var yine de kendine güvenmiyorsan tanıdıklar var onlar da yoksa bilgisayarcılar var merek etmeyin bir sistem alındıysa öyle yada böyle toplanır

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
hazır sistem alınmaz özensiz yapı gönderiyorlar kendin tek tek alıp evde adam gibi kendin özene bözene toplıyacaksın
ben qp bilişimden aldım gayet tertemiz toplamışlar sağolsunlar. bence müşteri satıcı ilişkiside önemli baya oturup sohbette ettim kendileriylede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,578
Üyeler
164,164
Son üye
Batuhan35
Top Bottom