Neler Yeni

Gaming Gen TR sipariş kaç günde gelir

Ne zaman sipariş verdiniz? saat olarak.

en fazla 3 gün ama ben sipariş etsem bana 3 gün de gelir ortalama ben güneydoğudan oturuyorum değişiryor

Pazartesi yada sali gunu kargoya verilir ondan sonrasi kargo firimasina kalmis

yarın kargoya verirler

Yarın değil, ondan sonraki gün öğlen gelir yüksek ihtimal.
Ben saat öğlen 12'de verdim. diğer gün öğlen 1'de geldi. Ankarada oturuyorum.
Tamam, teşekkür ederim. Biraz alakasız olacak fakat bir sorum daha var windows sonic 7.1 destekli diyor kulaklıkta. Norma 7.1 ile çok farkı olur mu ? Birde Dolby Atmos ile çalışır mı ?

Tamam, teşekkür ederim. Biraz alakasız olacak fakat bir sorum daha var windows sonic 7.1 destekli diyor kulaklıkta. Norma 7.1 ile çok farkı olur mu ? Birde Dolby Atmos ile çalışır mı ?
Bilemiyorum. ama windows10-11 ise her şey çalışır. yoksa öyle bir şey var olmaz.

b

en öğlen 1 de g102 söyledim saat 19.37 hazırlanıyorda kargoya verilmedi büyük ihtimalle sabah belli saatte toplu veriyorlar kargoya yarın verilir kargoya salı günü de gelir diye düşünüyorum istanbuldan Aydına 1 günde geliyor
Saat 14:00'a kadar siparişlerde direkt kargo var. ondan sonra öbür güne kayıyor.

Saat 14:00'a kadar siparişlerde direkt kargo var. ondan sonra öbür güne kayıyor.
O sadece hafta içi için dahil indirim bugün bitiyor o sebeple yarına erteleyemem. Bugün verirsem ya yarın ya da salı günü gelir buradaki mesajlara göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,840
Üyeler
173,270
Son üye
OBEZ PATLICAN
Geri