Neler Yeni

Gaming gent tr sistem

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Almadan önce sormanız daha iyi olurdu. Şimdi niye soruyorsunuz ki?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
10400f + 2.el rx570 sistem rahat toplanırdı bu fiyata.

SSD sorunlu diye biliyorum
Psu da sorunlu
Anakart B450 olmalıydı diye düşünüyorum. Kısaca ne kadar sıkıntılı parça varsa toplamışlar.

İade etme imkanın varsa iade etmeni öneririm

1omerkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10400f + 2.el rx570 sistem rahat toplanırdı bu fiyata.

SSD sorunlu diye biliyorum
Psu da sorunlu
Anakart B450 olmalıydı diye düşünüyorum. Kısaca ne kadar sıkıntılı parça varsa toplamışlar.

İade etme imkanın varsa iade etmeni öneririm
Kanka sitem zaten giriş seviyesi bir sistem bende PC yi sıfır istediğim için bunu aldım aslında bunu almayacaktım i3 10100f lisini alcaktim ama dün stok bitti benim de bugün almam lazım di ve araştırdım en ucuz bu siteyi buldum zaten ilerde SSD yi değiştireceğim yani 6 8 ay sonra bu sistem böyle olmaz 😊

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Kanka sitem zaten giriş seviyesi bir sistem bende PC yi sıfır istediğim için bunu aldım aslında bunu almayacaktım i3 10100f lisini alcaktim ama dün stok bitti benim de bugün almam lazım di ve araştırdım en ucuz bu siteyi buldum zaten ilerde SSD yi değiştireceğim yani 6 8 ay sonra bu sistem böyle olmaz 😊
2022 de stok sorunu bitecek deniyor , ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır.
Ürünler sorunlu olmasa tamamda yani bu ürünler olmamış dostum. Ben sana bir şey demiyorum burda. Ben olsam paketi açmadan iade ederdim.

1omerkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Kurt
2022 de stok sorunu bitecek deniyor , ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır.
Ürünler sorunlu olmasa tamamda yani bu ürünler olmamış dostum. Ben sana bir şey demiyorum burda. Ben olsam paketi açmadan iade ederim
Kanka benim oynuyacağim 4 veya 5 oyun var bunalr CS GO valorant GTA 5 Rüşt ve belki pes 2021 bunları sorunsuz oynatırsa yeter zaten 2 sene sonra da üniversitesi ye gideceğim daha lazım olmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünler sorunlu olmasa tamamda yani bu ürünler olmamış dostum. Ben sana bir şey demiyorum burda. Ben olsam paketi açmadan iade ederim
Kanka benim oynuyacağim 4 veya 5 oyun var bunalr CS GO valorant GTA 5 Rüşt ve belki pes 2021 bunları sorunsuz oynatırsa yeter zaten 2 sene sonra da üniversitesi ye gideceğim daha lazım olmaz vence
Kanka benim oynuyacağim 4 veya 5 oyun var bunalr CS GO valorant GTA 5 Rüşt ve belki pes 2021 bunları sorunsuz oynatırsa yeter zaten 2 sene sonra da üniversitesi ye gideceğim daha lazım olmaz bence
CS go valorant Rust GTA 5 belki pes 2021*

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
GTA 5 hakkında bilgim yok ama diğer oyunları açar (Rust yazacaktın sanırım)

Ben sana bu bütçeye daha iyi bir sistem alabilirsin diye uğraştım , hayırlı olsun

1omerkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Kurt
haklısın 2.eller ucuz oluyor genede teşekkür ederim 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri