Neler Yeni

Öneri Gaming-Günlük Laptop Önerisi

Critaes

80+ Bronze
Merhaba,
Laptop önerisi istiyorum daha çok yazılımda kullanılacak, ara sıra oyun oynamak istediğimde de orta düzey oyunları oynatsın istiyorum. Laptopta aradığım en kritik özellikler, yazılımla uğraşırken fan sesi vb. gelmemesi, klavyesinin de sessiz olması, tasarım olarak kaba durmaması gibi. Bütçem max 19-20 civarına çıkabilir fakat daha uygun öneriler varsa onlar önceliğimdir. Birde laptop fiyatları artar mı sizce? Şuan almak mantıklı mı?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhaba,
Laptop önerisi istiyorum daha çok yazılımda kullanılacak, ara sıra oyun oynamak istediğimde de orta düzey oyunları oynatsın istiyorum. Laptopta aradığım en kritik özellikler, yazılımla uğraşırken fan sesi vb. gelmemesi, klavyesinin de sessiz olması, tasarım olarak kaba durmaması gibi. Bütçem max 19-20 civarına çıkabilir fakat daha uygun öneriler varsa onlar önceliğimdir. Birde laptop fiyatları artar mı sizce? Şuan almak mantıklı mı?
Laptop fiyatlarını geçin her şey articak alabiliyorken alın

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum hocam aklınıza ne yapılıyorsa sorabilirsiniz. PlayStation 5 almak için ilana koydum.

Ryzen 5600H 3050Ti modelini kullanıyorum.
Oyuna girmediğimiz zaman sessiz mi fanları, bir de klavyesi çok ses çıkarıyor mu. Ekranı vs özet geçer misiniz, memnun olduğunuz ve olmadığınız şeyleri de. Çok yardımcı olursunuz

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Ali
Oyuna girmediğimiz zaman sessiz mi fanları, bir de klavyesi çok ses çıkarıyor mu. Ekranı vs özet geçer misiniz, memnun olduğunuz ve olmadığınız şeyleri de. Çok yardımcı olursunuz
Öncelikle aldığım cihazda yazılımsız bir şekilde geldi. Kolay bir şekilde Windows 11 kurup bütün yazılımları kendi sitesinden indirdim. Önceki cihazım Monster Abradan sonra ilk memnun kaldığım nokta hoparlör kalitesiydi. Ardından iki saat sonunda şarja takmadığımı hatırlayıp şarjına baktım ve hala 29 gibi seviyelerde olduğunu görüp bir artı puanda buna verdim. Çünkü monster Intel 11. Nesil i5 Gtx1650 ile gerçekten bir saat civarında şarj sunuyordu.

Ekran Mat ve gün içinde kesinlikle üzmüyor. Normal kullanımda fan sesi duymazsınız. Oyunlarda da yüksek bir ses vermiyor.

Klavye sessiz beni üzmüyor genelde mekanik harici klavye ile kullanıyorum 😁

Eksi puanlarım;
Klavye tek renk beyaz aydınlatma (RGB olsa yanından yenmez)
Kasa parmak izi bırakmaya çok müsait
500Gb kapasite günümüz oyunlarında son derece yetersiz (bence)

Top Bottom